Gheorghe Hagi si Ion Tiriac nu au fost invitati la nunta Simonei Halep

Simona Halep s-a casatorit in secret cu iubitul ei, Toni Iuruc. Gheorghe Hagi si Ion Tiriac nu au fost invitati la nunta celor doi.

Simona Halep si Toni Iuruc s-au casatorit la vila din Izvorani, iar prezenti au fost  doar cei din familie si prietenii apropiati. Cei doi au ales sa tina o nunta de proportii restranse si au evitat sa invite anumite persoane, desi dragi lor, printre care Gheorghe Hagi – idolul Simonei Halep si Ion Tiriac, unul dintre mentorii sportivei romance.

Nicu Mergeani si Dani Caramihai, cofondatorii clubului Fratelli au fost prezenti la nunta Simonei Halep si Toni Iuruc, Dani Caramihai fiind nasul cuplului casatorit si omul care i-a cununat pe cei doi indragostiti.

Stere Halep, tatal Simonei, a fost sufletul petrecerii

La nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc nu a lipsit muzica machedoneasca live, iar tatal Simonei, Stere Halep a fost sufletul petrecerii, potrivit ProSport. De asemenea, toti invitatii s-au simtit excelent in timpul petrecerii.

Citeste si articolul :   Fiul lui Adrian Mutu si al Alexandrei Dinu are iubita romanca

Simona Halep a purtat o rochie scurta, rosie, cu un umar gol, si cel mai frumos accesoriu al sportivei a fost zambetul larg. Toni luruc a purtat un costum bleumarin cu o camasa alba.

Autor