Simona Halep, prima declaratie dupa ce s-a vaccinat anti COVID: “E singura cale…”

Simona Halep, jucatoarea romanca de tenis,  s-a vaccinat anti-Covid la Institutul Cantacuzino, cu serul Pfizer. Aceasta a fost intampinata de oficiali ai institutului, de secretarul de stat Andrei Baciu si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare dr. Valeriu Gheorghita.

Simona Halep s-a vaccinat cu serul Pfizer

“Am venit cu sufletul deschis. Consider ca este spre binele tuturor sa ne vaccinam!”, adeclarat sportiva romanca.

Publicitate

De asemenea, Halep a fost intampinata la centrul de vaccinare de comandantul Institutului, general de brigada dr. Florin Oancea, presedintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghita, si vicepresedintele CNCAV, secretar de stat Andrei Baciu.

Reamintim ca toamna trecuta, Simona Halep a fost depistata cu Sars-Cov2.

Publicitate

Simona Halep a tinut sa adreseze un mesaj de incurajare tuturor romanilor:

“Au fost emotii, dar am venit cu sufletul deschis si sunt foarte bine acum. Consider ca e spre binele tuturor acest vaccin si de aceea am hotarat sa fac acest pas. Sper ca tot mai multi oameni sa se vaccineze. Trebuie sa fac si rapelul, ma linisteste acest lucru, ma simt mai in siguranta. E singura cale sa scapam de pandemie, e bine sa ne vaccinam”, a mentionat Simona.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.