Simona Halep s-a casatorit in secret cu Toni Iuruc! Primele imagini

Simona Halep s-a casatorit in secret cu iubitul ei, Toni Iuruc, in cursul zilei de vineri, 23 iulie. In afara de familie si cativa prieteni apropiati, nimeni nu a stiut ca va avea loc marele eveniment.

Cei doi proaspati casatoriti si-au primit invitatii la locuinta lor din Izvorani iar petrecerea a inceput in jurul orei 19:30.

Toni Iuruc s-a pregatit intens pentru acest fericit eveniment

Simona Halep, casatorie in secret cu Toni Iuruc

Potrivit traditiei, cei doi indragostiti ar fi dormit separat in noaptea de dinaintea cununiei.

Toni Iuruc a ajuns la restaurantul Studio 80 din Pipera, unde s-a intalnit cu mai multi invitati. De acolo au pornit catre casa din Izvorani. Proprietatea apartine celor doi iar in fata are un teren de tenis. De asemenea, casa are o curte mare, pe partea cu lacul.

Cum s-au imbracat Simona Halep si Toni Iuruc in ziua casatoriei

Simona Halep a purtat o rochie scurta, rosie, cu un umar gol, si cel mai frumos accesoriu al sportivei a fost zambetul larg. Toni luruc a purtat un costum bleumarin cu o camasa alba.

Citeste si articolul :   Ilie Nastase despre infectarea Simonei Halep cu noul coronavirus: "Suntem cretini, prosti rau de tot! Spun asta cu riscul sa fiu bagat la puscarie!"

Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, a fost cel care i-a cununat pe Simona Halep si Toni Iuruc. Acesta este si varul sotului sportivei din Romania.

In urma cu cateva luni, cand Simona a fost ceruta de sotie, a declarat atunci ca este foarte bucuroasa, dar ca in privinta planurilor de nunta nu este nimic stabilit. Iata ce spunea atunci Simona Halep:

A fost un moment deosebit! In trecut ziceam ca o sa fie un moment mai banal, asa, dar nu a fost deloc asa. Impactul a fost mare, am fost emotionata si ma bucur foarte mult sa-l am pe Toni alaturi de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, asa este, ne-am logodit! Ma bucur pentru ca am facut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viata mea. Sunt fericita, am o viata frumoasa, dau totul pe teren pentru ca mai vreau sa joc cativa ani. Ne gandim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan, spune Simona pentru GSP.ro.

Autor