Mircea Badea a rabufnit dupa ce un lider al protestelor anti-vaccin s-a infectat cu Covid: “Daca tot ai tipat sa nu se vaccineze oamenii, atunci mori acasa”

Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3, a reactionat dur dupa Erno Kovacs, liderul protestelor anti-vaccin din Zalau, s-a infectat cu SARS-CoV-2 si a ajuns la spital, iar acum indeamna oamenii sa se vaccineze. Barbatul era fan infocat Sosoaca si isi facea poze la proteste alaturi de ea.

”Am vazut un antivaccinist din Zalau care se ducea cu Sosoaca sa antivaccineasca pe la mitinguri. Pana aici este ok, este optiunea lui. Dupa care, a dat carcalacul peste el si, dintr-o data, e prin spitale si multumeste medicilor ca l-au ajutat si acum spune sa ne vaccinam ca a aflat si el ca este nasol. Ce este rau in ce a facut acest om? Ca are el optiune despre vaccin.. este treaba lui. Ca a ales sa nu se vaccineze… este fix treaba lui. Ca s-a dus sa aiba un punct de vedere comun cu Diana Sosoaca… nici cu asta nu am o problema. Pana aici nu am nimic de zis.

Problema este ca atunci cand totusi a dat carcalacul peste el, s-a dus la spitalele pe care le-a blocat, el generic vorbind, vorbim in primul rand de un personaj colectiv portretizat de acest element reprobabil din Zalau. Daca tot ai tipat sa nu se vaccineze oamenii, atunci mori acasa. Nu te mai duce prin spitale s-o arzi ca trebuie sa te salveze sistemul medical pe care l-ai acuzat de tot felul de chestiuni. Nu te mai suci acum. Ramai la tine acasa: traiesti, foarte bine, nu traiesti, foarte bine. Nu te duce tu sa blochezi sistemul sanitar. Fii smecher pana la capat! Fii antivaccinist pana la capat! Este dreptul sa ai optiuni, foarte bine! Daca o patesti, ghinion, asta e! Penibil este ca s-a dus la spital. Nu ai ce sa cauti la spital! Daca te-ai sucit, esti penibil”, a spus Mircea Badea., potrivit dcnews.

Citeste si articolul :   Toni Grecu, prima reactie dupa ce a scapat din iadul de la Matei Bals: "M-am prabusit inconstient, dar..."

Claudiu Tarziu, co-presedintele AUR a intervenit la Antena 3:

”Nu am ce sa comentez aici… Domnul Badea, pe fond, are dreptate in sensul in care trebuie sa existe libertate de alegere. Unde nu cred ca are dreptate este acolo unde spune ca cineva care se indoieste de vaccin nu are ce cauta la spital. Nu stiu ce a facut domnul din Zalau care era in fruntea unei miscari antivacciniste. Nici nu stiu daca exista o astfel de miscare. O fi facut taraboi in strada, habar nu am. Faptul ca s-a dus la spital fiind asigurat nu este ceva condamnabil”.

Publicitate

Replica lui Mircea Badea

”Este condamnabil din punct de vedere moral. Daca ai avut o optiune manifestata public, nu mi se pare moral sa te succesti asa. Asa sunt si multi asigurati care, la aceasta ora, nu mai au loc in spitale. Moral nu este in regula”.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.