Diana Sosoaca, prima reactie dupa ce un lider al protestelor anti-vaccin s-a infectat cu Covid-19: ”Pai… in primul rand, eu nu am zis ca nu exista Covid”

Liderul protestelor anti vaccin din Zalau, Erno Kovacs, s-a infectat cu Covid si acum regreta ca nu s-a vaccinat.

Dupa ce a facut multe declaratii mincinoase despre vaccin cum ar fi ca duce la deces, infertilitate si alte bazaconii, acum, fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca, spune ca nici macar nu-l cunoaste pe Erno Kovacs, desi imaginile o contrazic. Irineu Darau, parlamentar USR, i-a spus ca, poate, la un moment dat, va plati pentru decesul persoanelor care nu s-au vaccinat din cauza ca s-au luat dupa declaratiile mincinoase ale unor parlamentari.

”Nu am auzit niciodata de el, nu am vorbit niciodata cu el!”, a zis Diana Sosoaca despre Erno Kovacs desi imaginea in care apar impreuna o contrazice. Dupa ce a vazut ca barbatul a ajuns la spital, parlamentara s-a sucit privind propriile sale declaratii: ”Pai… in primul rand, eu nu am zis ca nu exista Covid. In al doilea rand, nu i-am zis daca sa se vaccineze sau nu. Dumnealui zice ca regreta ca nu s-a vaccinat. Sa ne spuna cine l-a oprit sa se vaccineze. Noi am militat pentru dreptul de a alege intre a te vaccina sau nu”.  Nici nu stim ce efecte ar fi putut sa aiba acest domn daca se vaccina”.

Citeste si articolul :   Marea Britanie ar urma sa testeze 100.000 de persoane inainte de a slabi restrictiile

Irineu Darau, parlamentar USR: ”Ati spus mereu ca vaccinarea ucide, ca da sterilitate pe trei generatii, ca prin vaccinul cu ARNm se pot exploata retelele 5G. Sunt lucruri absolut iresponsabile pe care le-ati afirmat cu repetitie. Nu va puteti dezice de aceste vorbe si de impactul lor asupra oamenilor”.

Publicitate

”Am zis eu ca ma dezic?!”, a urlat Sosoaca.

”Va garantez ca, in anii urmatori, veti deconta aceste declaratii pentru ca duc la morti!”, a spus Irineu Darau.

”Unde scrie ca eu ma cunosteam cu Erno Kovacs?! Cine vrea sa se vaccineze n-are decat, dar sa se stie ca pot aparea efecte adverse. Cine raspunde pentru efectele adverse provocate de vaccin?”, a mai spus Diana Sosoaca la Realitatea Plus, potrivit dcnews.ro.

Senatoarea a incercat sa schimbe subiectul

”Ati sarit la alt subiect, asumati-va responsabilitatea pentru ce spuneti… De cati morti mai este nevoie pentru ca dumneavoastra sa va schimbati linia de mesaj?! Este o linie cinica! Nu are nicio legatura cu sanatatea publica!”, a mai Irineu Darau.

Citeste si articolul :   Romanca stabilita in Turcia: "In clipa in care ai primele simptome, te duci pur si simplu la o policlinica"

Organizatorul protestelor anti-COVID si anti-vaccin din Zalau a transmis, marti, pe contul sau de Facebook un mesaj prin care indeamna toti oamenii sa se vaccineze

„Vaccinati-va, dragii mei! Imi pare rau ca nu m-am vaccinat. Nu lasati sa treaca timpul! Imi pare rau ca am fost contra vaccinarii si contra Covid. Am sa promovez vaccinul. Medicii sunt intr-adevar niste eroi, trebuie respectati, imi aplec capul in fata lor si imi cer iertare pentru neincrederea pe care am avut-o in ei”, a scris Erno Kovacs, marti, pe contul sau de Facebook.

Barbatul le-a multumit medicilor si le-a scuze pentru neincrederea pe care a avut-o in acestia.

“Multumesc din suflet tuturor medicilor de la spitalul de boli infectioase Zalau Sunteti adevarati eroi sunteti adevarati luptatori cu acest nenorocit de virus imi aplec capul in fata dumneavoastra”

Erno Kovacs a militat vehement impotriva pandemiei de coronavirus si a masurilor impuse de autoritatile romane.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.