Mircea Badea, replici savuroase despre fosta senatoare AUR: “A venit Sosoaca de la mina, n-ai cum…”

Diana Sosoaca, fosta senatoare AUR, a venit val vartej la Institutul”Marius Nasta” si l-a luat la ture pe Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii. Aceasta i-a pus o serie de intrebari ce l-au determinandu-l sa ”dispara” imediat din atentia publica.

Mircea Badea si Razvan Dumitrescu au avut replici destul de amuzante, la Antena 3, pe seama acestui moment:

Mircea Badea: N-am vazut ceva mai tare in viata mea.

Razvan Dumitrescu: Nici eu pana acum.

Mircea Badea: A venit Sosoaca de la mina, n-ai cum…

Razvan Dumitrescu: E incredibil ce se intampla. Eu cred ca daca se intampla, Doamne fereste, un eveniment in nordul tarii, in 2-3 ore, doamna Sosoaca este in nordul tarii. Nu se poate asa ceva.

Mircea Badea: Eu am senzatia uneori ca m-am mutat cu doamna Sosoaca. Acum sa analizam, ca suntem analisti, sa facem analize. In primul rand, doamna Sosoaca nu are masca, operatorul de la camera aia nu are masca.

Diana Sosoaca a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

„Nu aveti bunul simt sa va dati demisia! 22 de morti la spitalul Matei Bals si pana acum nu v-ati dat demisia. Poporul va cere demisia! Cum va simtiti cand vedeti ca oamenii mor sub conducerea dvs? Este adevarat ca aceste incendii sunt folosite pentru a privativa sistemul sanitar din Romania? Dumneavoastra aveti deja planuri pentru a vinde spitalele din Romania si a le privatiza?”,a strigat Sosoaca.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca revine: „Romania fierbe rau de tot, mamaliga da in clocot"

“Ia mana de pe mine. Iti dai seama ca ce faci e abuz in serviciu? Da-te la o parte!”, le-a strigat senatoarea angajatilor firmei de paza care incercau sa o opreasca la poarta. Mentionam faptul ca senatoarea nu purta masca.

“Domnul ministru cum a putut sa treaca? Cum iti permiti sa stai in fata mea. Da-te la o parte! Iti dau cuvantul meu de onoare ca vei pati ceea ce trebuie sa pateasca un om care se opune unui demnitar. Ce ati ajuns voi bodyguarzii? Sa omorati oameni pe strazi?”, si-a continuat Sosoaca scandalul.

“Este lipsa de educatie juridica, lipsa de respect fata de un demnitar. Este un ordin dat de mai marii Romaniei impotriva unui demnitar”, a mai spus senatoarea.

Autor