Denise Rifai, replica pentru Dan Negru dupa ce s-a spus ca „a umilit-o”

Denise Rifai, gazda emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, a vorbit despre momentul in care l-a avut partener de dialog pe Dan Negru. Prezentatoarea a marturisit ca Dan a fost un invitat imprevizibil.

Dialogul dintre prezentatoare si Dan Negru a starnit reactiile internautilor.

Vedeta Kanal D a fost vizibil iritata

„Dan Negru a fost un invitat imprevizibil. Dar, pe de alta parte, acesta este formatul, cum spuneam, foarte riguros. Eu il respect foarte mult pe Dan Negru, stiu ca si el pe mine. Pentru cei care au urmarit emisiunea, cu siguranta au existat momente amuzante, care le-au descretit fruntile. Daca Dan va avea nevoie de mine la Revelioanele lui, eu il ajut. (rade)“, a spus Denise Rafai, intr-un interviu pentru Click.ro

Publicitate

Prezentatorul de la Antena 1 s-a dovedit a nu fi un interlocutor obisnuit. Denise Rafai a fost iritata de mai multe ori atunci cand Negru nu respecta regulile formatului show-ului sau. Negru i-a sunat in emisiune pe marele actor Florin Piersic, si pe Ovidiu Cuncea, punand-o in stans-by pe prezentatoare.  Un alt moment incomod a fost cel in care Dan Negru s-a ridicat de pe scaun si a atins-o pe prezentatoare, povestind despre experienta de la show-ul „Te pui cu blondele?”.

La un moment dat, Denise Rafai nu s-a mai putut abtine si i-a spus lui Dan Negru pe un ton destul de taios: „Nu sunteti un invitat foarte confortabil”.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.