Denise Rifai, replica pentru Dan Negru dupa ce s-a spus ca „a umilit-o”

Denise Rifai, gazda emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, a vorbit despre momentul in care l-a avut partener de dialog pe Dan Negru. Prezentatoarea a marturisit ca Dan a fost un invitat imprevizibil.

Dialogul dintre prezentatoare si Dan Negru a starnit reactiile internautilor.

Vedeta Kanal D a fost vizibil iritata

„Dan Negru a fost un invitat imprevizibil. Dar, pe de alta parte, acesta este formatul, cum spuneam, foarte riguros. Eu il respect foarte mult pe Dan Negru, stiu ca si el pe mine. Pentru cei care au urmarit emisiunea, cu siguranta au existat momente amuzante, care le-au descretit fruntile. Daca Dan va avea nevoie de mine la Revelioanele lui, eu il ajut. (rade)“, a spus Denise Rafai, intr-un interviu pentru Click.ro

Prezentatorul de la Antena 1 s-a dovedit a nu fi un interlocutor obisnuit. Denise Rafai a fost iritata de mai multe ori atunci cand Negru nu respecta regulile formatului show-ului sau. Negru i-a sunat in emisiune pe marele actor Florin Piersic, si pe Ovidiu Cuncea, punand-o in stans-by pe prezentatoare.  Un alt moment incomod a fost cel in care Dan Negru s-a ridicat de pe scaun si a atins-o pe prezentatoare, povestind despre experienta de la show-ul „Te pui cu blondele?”.

Citeste si articolul :   Marturisiri cutremuratoare! Dupa 32 de ani, Mihaela Ceausescu spune adevarul despre familia Ceausescu: "Unchiul meu mi-a dat o palma"

La un moment dat, Denise Rafai nu s-a mai putut abtine si i-a spus lui Dan Negru pe un ton destul de taios: „Nu sunteti un invitat foarte confortabil”.

Autor