Claudia Patrascanu, atac dur la familia lui Gabi Badalau: “Nu imi doresc nici un divort amiabil. Eu i-am dat banii cu mana mea.”

Claudia Patrascanu face noi dezvaluiri despre Gabi Badalau, dar si despre familia acestuia. Scandalul a izbucnit iar dupa ce Gabi Badalau a facut publice actele de mediere.

Potrivit actelor puse la dispozitie de Gabi Badalau in emisiunea prezentata de Dan Capatos, Claudia a cerut la partaj o casa pe un teren in Corbeanca, o masina si 10.000 de euro lunar pentru ambii copii.

Artista a spus de ce  a cerut aceste lucruri.

“Dupa ce am vazut toate cheltuielile facute cu amantele lui, normal ca am cerut si eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasa si fabuloasa, pe care sotul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am inteles amandoi la mediere. M-a pus sa ma interesez la Cambridge pentru copii si sa gasesc o casa pentru copii. Cand am gasit scoala, casa, el s-a retras. Parintii lui nu au vrut! Mama lui i-a zis intr-un mesaj: nu vreau sa-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca sa ma discrediteze ca eu cer bani!

Acum va stabili instanta! Pentru amanta a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Parintii lui nu au vrut sa dea banii, iar domnul Badalau senior stia de amanta fiului lui, pentru ca a cunoscut-o la el in birou. Gabi le-a zis parintilor lui ca el se arunca de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu imi doresc nici un divort amiabil, ce imi va da instanta, aia va fi. Acum el imi pune lunar niste bani in cont, cat vrea el!”, a declarat Claudia Patrascanu in emisiunea Xtra Night Show, potrivit Spynews.ro.

Publicitate

CITESTE SI: Scandal mare in familia Badalau dupa acuzatiile Claudiei Patrascanu. Matusa lui Gabi Badalau nu mai tace

Claudia Parascanu, de ce a fost platita mama ei ca sa stea cu copiii

Claudia Patrascanu a povestit de ce  i-a dat bani mamei sale, dupa ce Cerasela Tudor, matusa lui Gabi Badalau, a acuzat-o.

“Mama mea a fost langa noi de cand s-a nascut Gabriel. Mama lui a zis ca ea nu stie, nu se ocupa de copii. Mama facea naveta la primul copil ca sa vina sa ne ajute. Mama avea atunci trei joburi pe litoral, avea 4500 de lei pe luna. Eu la al doilea copil nu gaseam bone, menajere, ca nu voiau sa le faca carte de munca. Gabi a zis ca mama sa-si lase servicul sa vina. Mama a zis ca nu lasa serviciul si Gabi a zis veniti ca va ajutam. Eu i-am dat banii mamei cu mana mea. Mi se pare rautate”, a mai declarat Claudia.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.