Surpriza mare! Florin Calinescu, schimbare uriasa dupa plecarea de la PRO TV: „Incepand cu 19 octombrie, o sa vedeti…

Actorul Florin Calinescu a parasit postul Pro TV in urma cu cateva saptamani. Conform ultimelor informatii, vedeta a semnat cu Prima Tv.

Pana la inceperea emisiunii de pe Prima, Florin Calinescu va comenta un meci de Liga 1, scrie Paginademedia.ro.  Conducerea postului TV mai anunta ca fostul jurat de la PRO TV va face parte din „top managementul grupului Clever”, iar pe langa faptul ca va fi realizator de programe „se va implica activ si in deciziile editoriale si de productie”, potrivit unui comunicat dat de Prima TV.

Potrivit informatiilor, in acest weekend Florin Calinescu si Bogdan Cosmescu vor face echipa la meciul  care are loc sambata seara, 25 septembrie, incepand de la ora 21:00.

De asemenea, Prima TV a mai anuntat un nou concept pentru partidele de Liga I pe care le va difuza: in fiecare saptamana, o vedeta a statiei va veni la comentare.

Publicitate

Cu cine a semnat actorul Florin Calinescu

Potrivit sursei citate mai sus, pe langa Prima Tv, Florin Calinescu a mai semnat si cu posturile din portofoliul Clever. Actorul a fost anuntat oficial la lansarea de grila a postului TV. Acesta anunta ca va avea o emisiune, din 19 octombrie. Nu se cunosc momentan detalii despre emisiune.

„Incepand cu 19 octombrie, o sa vedeti ceea ce am vrut intotdeauna sa fac, dar planurile vietii sunt si cu flux si cu reflux”, a declarat el.

Citeste si articolul :   Mihai Mitoseru iubeste din nou. Cu cine a inlocuit-o pe Noemi

Florin Calinescu s-a despartit de Pro Tv  la jumatatea lunii iulie. Atunci, actorul spunea ca nu va mai aparea nici in emisiunea Romanii au talent, unde era jurat de aproape sase ani.

Florin Calinescu se retrage la tara atunci cand simte nevoia sa-si incarce bateriile. Actorul detine o gospodarie impresionanta la Babana, judetul Arges. Acolo se bucura de liniste si are grija de animalele care ii sunt atat de dragi.

Actorul are o gospodarie impresionanta

Florin Calinescu a vorbit despre viata la tara si tot ce il bucura acolo, in comuna copilariei sale, unde s-a retras pe timpul pandemiei de coronavirus. Calinescu are gaini, porci, bibilici si caini.

Am o gopodarie cu purcei, rate, bibilici, gaste. Am si o vulpe pe care nu am prins-o inca, din spatele casei. Eu de mai multi ani de zile traiesc in felul acesta si nu mi se pare ca este ceva special. Nu am perceptia unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pamant si ies mereu in curte”, a declarat Florin Calinescu.

Citeste si articolul :   Declaratiile lui Dan Ristei, dupa parasirea show-ului Asia Express. Cum l-a ajutat aparitia la TV

“In comuna Babana s-a nascut tata si aici mi-am petrecut o buna parte a copilariei. Ocupat cu viata la tara, am mai slabit. Am o gospodarie cu multe animale: 83 de gaini, 5 porci de Bazna, doi baieti si trei fete, 42 de bibilici, 9 gaste, doi caini lupi si doi Schnauzeri pitici. Am avut si capre cu iezi, dar iedul s-a facut mare si l-am dat pentru ca se tinea de rele”, a mai spus Florin Calinescu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.