Mirela Vaida, foc si para pe CNA, dupa somatia primita din cauza telenovelei Vulpita!

Antena 1 a dat lovitura cu Veronica Stegaru, cunoscuta drept Vulpita si sotul sau Viorel, ambii invitati la Acces Direct pentru o adevarata telenovela, cu scandaluri si infidelitati. Audientele uriase au atras insa,  si foarte multe critici si amenzi din partea Consiliului National al Audiovizualului, nemultumit de „calitatea” emisiunii.

Nu doar cei doi sunt in vizorul CNA, ci si moderatoarea Mirela Vaida, care a primit recent o somatie pentru remarcile facute in mai multe editii difuzate la inceputul lunii martie. „Noi v-am invatat ca voi trebuie sa va spalati si v-am invatat, colegii nostri v-au invatat cum trebuie sa veniti cat de curati, trebuie sa veniti la o emisiune in care vi se dau niste haine”, este doar una dintre afirmatiile care i-au atras sanctiunea.

„Apropo de coronavirus si de reguli de igiena minima, n-aveti apa curenta, aveti wc-ul in curte, va duceti pana la fantana sa scoateti apa, daca-i iarna nici nu va mai duceti ca inghetati si poate nici nu va mai spalati, pasta de dinti si sapun nu stiu sa va spun cat folositi, daꞌ tare mi-e ca…nu”, a mai spus moderatoarea, spre nemultumirea membrilor care au votat propunerea venita din partea lui Radu Calin Cristea.

Citeste si articolul :   Fiul lui Adrian Mutu si al Alexandrei Dinu are iubita romanca

Prezentatoarea Acces Direct, foc si para pe CNA

Nemultumita de aceasta decizie, Mirela Vaida a rabufnit in editia de marti a emisiunii sale, acuzand membrii CNA ca abuzeaza de functiile pe care le detin, in loc sa duca la indeplinire adevaratul rol, acela de „instanta morala”. „O sa se termine si Vulpita, ca nu mai suport nici eu atatea scandaluri, dar in orice caz eu cred ca ce s-a intamplat in acesta emisiune cu ei doi nu a fost rau, a fost un pas pentru ei”, a mai spus prezentatoarea Acces Direct.

„Faptul ca dati somatie pentru ca eu imi permit sa spun niste realitati din Romania este dreptul dumneavoastra, dar mi se pare exagerati. Va spun cu toata asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltata pentru ca este o realitate pe care nu o vedeti.

Credeti ca daca imi dati o somatie se schimba Romania? Nu se schimba si nu o sa se schimbe nici de maine incolo. Nu vor avea copiii tablete sa faca scoala online. Va inteleg ca nu va place, dar nici nu faceti astfel de afirmatii si nu faceti abuz de functia pe care o aveti pentru ca nu faceti bine.

Citeste si articolul :   Rasturnare de situatie la Acces Direct. Mirela Vaida a rabufnit. Vulpita si Viorel spun tot ce s-a intamplat

Puteti inchide un subiect, o emisiune, plec eu, ma da afara, dar ceea ce faceti nu schimba realitatea din Romania. O sa se termine si Vulpita, ca nu mai suport nici eu atatea scandaluri, dar in orice caz eu cred ca ce s-a intamplat in acesta emisiune cu ei doi nu a fost rau, a fost un pas pentru ei.

Eu nu incurajez astfel de comportamente si de atitudini, dar rolul meu aici e sa fac o emisiune. Rolul dumneavoastra acolo, inteleg, e sa fiti instanta morala. Bine, fiti dumneavoastra instanta morala, dar lasati-ma pe mine sa spun realitatea din Romania.

Realitatea este ca multi copii din Romania mor de foame si n-au cu ce sa se spele. Mai dati-mi o amenda, o sa o platesc din salariul meu pentru care muncesc”, a reactionat Mirela Vaida la adresa Consiliului National al Audiovizualului, care a catalogat serialul Vulpitei drept „un spectacol al degradarii umane”.

Autor