Oana Zvoranu o critica din nou pe Oana Roman: “Piggy de la atatea lumini si umbre se usuca pe picioare”

Oana Zavoranu o ataca iar pe Oana Roman. Actrita a postat o imagine de pe profilul de Instagram al sotiei lui Marius Elisei. Bruneta a remarcat ca imaginea respectiva ar avea retusari.

Actrita a primit poza de la un fan si a vrut sa o arate tuturor.

Oana  Zavoranu sustine ca Oana Roman exagereaza in fotografiile sale cu luminile si umbrele. Vedeta a incercuit zonele unde aceasta ar fi photoshopat poza, demonstrandu-le fanilor ca fiica Mioarei Roman apeleaza la astfel de trucuri.

Oana Zavoranu, un nou atac la adresa Oanei Roman

Oana Roma a oferit un sfat unei fane despre cum sa gaseasca fericirea in viata.

„Viata e frumoasa daca ti-o faci frumoasa si traiesti asa cum simti”, a scris Oana Roman fanei sale.

Oana Zavoranu nu s-a putut abtine si a comentat respectiva imagine in stilul ei caracteristic. „Bai, nene, Piggy de la atatea lumini si umbre se ”usuca” pe picioare”.

De unde ar fi repornit scandalul dintre cele doua vedete.

Oana Zavoranu o critica pe Oana Roman pentru ca o acuza de ipocrizie spunand ca nu este nici pe departe asa cum se afiseaza pe retelele de socializare.

Citeste si articolul :   Oana Roman trece prin momente grele. Este vorba despre mama sa

Conflicutl dintre cele doua vedete a reizbucnit anul trecut. Oana Roman a facut cateva remarci dure la adresa Oanei Zavoranu in emisiunea lui Catalin Maruta.

„Mult prea agresiva, branza buna in cel mai prost burduf de caine”, a fost declaratia care a repornit conflictul dintre cele doua.

De-a lungul timpului, Zavoranca a spus ca Oana era mereu geloasa pe ea. A spus ca inca de pe vremea cand era cu Pepe nu o suporta. Actrita e convinsa ca Oana Roman il placea in secret pe Pepe, dupa care ar tanji si in ziua de azi.

Autor