Oana Roman, despre impacarea cu Marius Elisei. Care a fost, de fapt, adevaratul motiv

Dupa o despartire fara scandaluri, Oana Roman si Marius Elisei au decis sa se impace si au fauct asta in iunie, la trei luni de la semnarea actelor de divort. Cei doi au impreuna o fiica, Isabela, in varsta de 7 ani.

Oana si Marius s-au casatorit in 2013. Fiica lui Petre Roman a marturisit cum au luat ea si Marius Elisei decizia de a se impaca.

„Pe undeva s-a depasit pragul. Pasiune si iubire nu mai exista dupa niste ani. Importante sunt increderea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Cand le pierzi, se rupe tot. Cand crezi ca doar pasiunea si distractia conteaza, atunci e o problema. Am pierdut atat in viata asta. Eu cred ca asa e mai bine, cum suntem acum, fara discutii, tensiuni, e important pentru Isa.

Eu sper ca relatia mea cu el sa fie mai senina, mai echilibrata si mai neconflictuala acum decat inainte”, spunea Oana Roman in luna ianuarie 2021, la emisiunea moderata de Andreea Mantea.

„Foarte multa lume, inclusiv prieteni si familie, ne intreaba cum si de ce ne-am impacat. De ce? Pentru ca am luat aceasta decizie doar noi, impreuna, fara sa simtim nevoia sa o discutam cu nimeni, nici macar cu familia sau cu prietenii apropiati… Toti au aflat si au vazut din postarile noastre. Este, poate, un gest egoist din partea noastra, dar am dorit sa facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca si atunci cand ne-am despartit, orice invitatie la vreo emisiune in care sa vorbim despre asta. Nu am facut niciun fel de discutie publica pe aceasta tema”, a scris Oana Roman pe contul sau de Instagram.

Autor