Veste trista, din pacate. Benone Sinulescu, gasit inconstient in casa.

Benone Sinulescu, indragitul artist, a fost gasit inconstient in casa iar acum este in stare foarte grava. Apropiatii artistului fac acuzatii grave si spun ca in loc sa fie tratat intr-un spital de specialitate, a fost transferat la un centru paleativ. Ionut Pavel, fostul impresar al artistului a vorbit despre starea de sanatate a artistului.

Benone Sinulescu se afla in stare foarte grava dupa ce a fost gasit inconstient in casa.

„Benone Sinulescu se afla intro stare foarte grava, si se stinga fara un ajutor de specialitate intr-o clinica de ingrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de langa Arad.

Cum s-a ajuns la aceasta situatie? Starea artistului a inceput sa degenereze in urma cu un an si anumite semne spuneau ca este nevoie urgenta de un consult al unui specialist si o ingrijire de specialitate. Ramas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicala. Cand in sfarsit, aflat intr-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodata a cerut schimbarea medicatiei pe care artistul o primea in acel moment.

Dupa schimbarea medicatiei, starea lui Nea Beni parea ca se poate imbunatatii dar nu a fost decat o mica perioada de tranzitie. Desi tensiunea ii crescuse foarte mult(valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul sau nu au crezut ca se poate intampla ceva mai rau, dar s-au inselat.

Publicitate

Nea Beni a fost gasit joi inconstient, cazut in casa. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgenta ci in clinica de ingrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinica ce nu are conditiile necesare unei evaluari medicale adecvate pentru starea lui medicala din acest moment(RMN sau Electroencefalograma) si unde se asteapta „momentul de final” al artistului. O sursa din cadrul clinicii a spus ca moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricand in urmatoarele zile”, a declarat Ionut Pavel, pentru Romania TV.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.