Carmen Harra, previziuni despre starea de sanatate a lui Benone Sinulescu: “Sa ne rugam pentru acest artist”

Carmen Harra face previziuni referitoare la starea de sanatate a indragitului solist de muzic populara, Benone Sinulescu.

Celebra prezicatoare Carmen Harra a vorbit despre starea de sanatatea a lui Benone Sinulescu, dezvaluind daca artistul se va vindeca.

„Trece printr-un moment putin dificil al vietii lui, dar personal cred ca o sa treaca peste aceasta incercare. Poate sa mai dureze cateva luni, insa simt ca o se sa echilibreze si o sa isi revina. Am un sentiment pozitiv.

Calculele arata destul de bine, deci sa ne rugam pentru acest artist unicat sa treaca cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divina sa treaca peste aceasta incercare, are potentialul sa treaca in urmatoarele saptamani, trei luni”, a precizat Carmen Harra, potrivit impact.ro.

“Vestea buna este ca viata lui Benone Sinulescu a fost salvata, vestea proasta e ca am ajuns sa discutam cu domnul Arafat, care s-a pus la dispozitia noastra si a incercat sa ne ajute cu mai multi specialisti din Romania. Cea mai mare problema este ca o artera care hraneste creierul e astupata in proportie de 80%”, declara Ionut Pavel, fostul impresar al lui nea Beni, in urma cu cateva zile in emisiunea La Maruta.

Si sotia interpretului a vorbit despre starea de sanatate a acestuia.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu, Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.

Totusi, situatia impune cateva precizari: In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata. In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat”, a scris Elena Sinulescu, sotia artistului.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.