Ce face Benone Sinulescu dupa ce s-a retras din viata publica

Benone Sinulescu, unul dintre cei mai indragiti solisti de muzica populara, s-a retras din viata publica. Impreuna cu sotia sa au o casuta cocheta in Barzava, Arad, unde locuiesc de ani buni.

Artistul a plecat din Capitala de teama cutremurului. Acesta spune ca blocurile din Bucuresti nu sunt sigure.

“Am fugit la casa mea de la Siriu, de teama cutremurelor. Acesta e motivul pentru care nu prea mai stau in Bucuresti decat atunci cand sunt invitat la diferite emisiuni sau am spectacole. Pot spune ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care am refuzat sa mai stau la bloc.”, a declarat Benone.

Publicitate

Indragitul solist de muzica populara si sotia lui, Leni, au o casuta cocheta cu o gradina superba. Pe langa flori, ei au si foarte multe zarzavaturi, legume si fructe.

Publicitate

Cu toate ca a avut o cariera de succes, pensia lui nu este una mare. Artistul incaseaza lunar 1.600 de lei.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea artistica din Romania. S-a stins din viata „parintele muzicii electronice romanesti”

Benone Sinulescu, pradat de hoti.

„O sa am si anul acesta o productie frumoasa de rosii. Am avut anul trecut rosii de un 1,4 kg. Sunt campion, nu? Am un solar foarte frumos, dar niste banditi au intrat acolo si au rupt tot, tot, tot. Mi-au spus niste vecini pe aici. Au smuls tot, nici nu se cunostea ca a fost acolo vreo planta. Nu am vazut asa ceva. Si atunci am facut o instalatie de lumini, de alarma, ca atat ne mai trebuia. Noi stim cu siguranta cine a fost, mai bine ii blestemi ca si-au batut joc de… ma rog. Am si in jur de 100 de pomi fructiferi, meri, peri”, a declarat Benone Sinulescu la Antena Stars.

”Suntem ocupati cu gradina. Chiar imi place. Pandim zilele in care nu ploua. Rosiile sunt de o schioapa. Leni a facut o ciorba de loboda, cu loboda din gradina, o tocanita si o crema de zahar ars”, a mai spus artistul.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.