De ce s-a stins, de fapt, Benone Sinulescu? Sotia artistului, primele declaratii: “N-a vrut sa fie dus la spital de frica”

Benone Sinulescu a incetat din viata, joi, la varsta de 84 de ani, la spital, in urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sanatate.

Indragitul interpret de muzica populara se afla internat in spital de duminica, iar starea sa s-a de sanatate s-a inrautatit , acesta decedand joi in jurul orelor 14:50. Artistul avea mai multe probleme de sanatate, printre care si o pneumonie are i-a fost fatala.

Sotia interpretului este distrusa de durere in acest moment si cu greu a vorbit despre nefericitul eveniment. Elena Sinulescu a marturisit ca este complet marcata de cele intamplate si se teme ca nu va face singuratatii, pentru ca sotul ei era tot ce avea mai de pret si se sustineau reciproc in tot ce faceau.

Femeia a precizat ca artistul a murit in casa lui, inconjurat de cei dragi. Desi avea mai multe afectiuni, acestea erau sub control. Din nefericire, s-a ales de ceva timp si cu o pneumonie care i-a pus capac. Artistul a refuzat sa fie dus la spital din cauza situatiei medicale cu care ne confruntam, iar organismul lui nu a mai putut lupta cu boala.

Citeste si articolul :   Viorica Dancila a lasat politica si munceste. Cu ce se ocupa acum fostul premier

“Am ramas singura! Era bine, ne bucuram, dar a facut pneumonie de aspiratie si s-a dus. N-a vrut sa fie dus la spital de frica. A murit astazi, la orele 14.30. Il ducem la Filarmonica si il vom inmormanta la Eternitatea. Nu am nevoie de nimic, pe el inapoi nu il mai intoarce nimeni.”, a declarat sotia artistului.