Vlad Voiculescu il ataca din nou pe Florin Citu: “Un nou Ponta”

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii spune ca Florin Citu s-a folosit de „orice bresa, orice mica problemuta, falsa cateodata, ca sa dea intr-un membru al echipei”. Voiculescu a declarat ca „avem de a face cu un nou Ponta”.

“Florin Citu a folosit ce s-a intamplat la Foisor ca sa intrebe daca mai exista onoare. In momentul asta, acest om nu mai are sustinerea propriilor colegi din Guvern, nu mai are sustinerea unei bune parti a coalitiei. In conditiile astea, ideea ca dumnealui nu si-a prezentat deja demisia nu are nicio legatura cu onoarea”, a afirmat Vlad Voiculescu, potrivit news.ro.

“In ultimele zile eu sunt socat, nu stiu daca avem de a face cu un nou Ponta sau… poate ca e o intamplare, poate ca e nervos in perioada asta si nu-l mai inteleg eu, dar ce se intampla in ultimele zile mi se pare pur si simplu halucinant”, a mai spus Voiculescu la Prima TV.

Citeste si articolul :   Ordonanta militara 12. Vela anunta noi masuri

Fostul ministru al Sanatatii il critica in termeni duri pe seful Guvernului.

“Eu nu cred ca liderul unei echipe poate sa mai fie acolo ca lider al echipei daca nu are niciun fel de spirit de echipa, daca foloseste orice bresa, orice mica problemuta, falsa cateodata, ca sa dea intr-un membru al echipei. Si vedem ce s-a intamplat la Foisor. La Foisor, Ministerul Sanatatii nu a avut nicio implicare altfel decat ca a aprobat o actiune a Departamentului pentru Situatii de Urgenta intr-un spital care apartinea Primariei. Lucrurile s-au gestionat mai degraba prost (…)

Daca ma uit in urma, vedem ca nu s-a cerut nici macar demisia managerului, nu s-a cerut demisia celui care a coordonat actiunea sau a sefului sau, adica DSU, MAI nu s-a discutat niciun moment, dar niciun moment, in schimb, cine a fost vinovatul de serviciu? Ministrul Sanatatii care, repet, nu a initiat actiunea, nu a coordonat actiunea, nu a fost la fata locului si nici nu avea ce cauta”, a mentionat Voiculescu.

Citeste si articolul :   Veste buna de la medicii care au dezvoltat vaccinul Pfizer: De la Covid la CANCER

Vlad Voiculescu : “O sa vad cum pot sa servesc interesul public in contextul asta”

“Florin Citu a folosit ce s-a intamplat la Foisor ca sa intrebe daca mai exista onoare. In momentul asta, acest om nu mai are sustinerea propriilor colegi din Guvern, nu mai are sustinerea unei bune parti a coalitiei. In conditiile astea, ideea ca dumnealui nu si-a prezentat deja demisia nu are nicio legatura cu onoarea. Este dincolo de respectul pentru interesul public ceea ce se intampla si vorbesc mai degraba de actiunile premierului si a unei parti a PNL”, a declarat Vlad Voiculescu.

“S-a discutat in interior. USR-PLUS este aceasta formatiune noua in politica fara sa fie tarsita prin toate golaniile astea. Dar noi am fost extrem de loiali. Nu a fost un membru al Guvernului care sa fie agresiv la nivelul macar al unui membri de partid”, a mai spus Vlad Voiculescu.

Autor