Florin Citu, anunt despre vaccinarea abligatorie

Florin Citu, premierul Romaniei a facut anuntul. Acesta a transmis ca mesajul pe care il trasmite este clar si categoric. Sa inteleaga toti romanii.

Premierul  a declarat ca pe masa Guvernului nu exista niciun proiect privind vaccinarea obligatorie.

Acest raspuns vine in contextul in care unii oameni, care asculta toate zvonurile aruncate, au participat, duminica, la un protest contra vaccinarii si a purtarii mastii. Aceasta s-a desfasurat duminica in Bucuresti.

„Mesajul era foarte clar si chiar persoanele respective au spus ca sunt pentru vaccinare, doar ca nu vor o vaccinare obligatorie. Niciodata nu am spus ca vaccinarea o sa fie obligatorie, deci nu prea… Am inteles, dar nu e niciun proiect pe masa Guvernului de vaccinare obligatorie.

Publicitate

Foarte bun mesajul celor 1.000 de persoane care sustin vaccinarea, deci mergem in directia corecta”, a declarat Florin Citu.

Cateva sute oameni au manifestat, duminica, impotriva unui proiectul de lege referitor la vaccinarea obligatorie. Cei care au organizat acesta intruniri au fost cei de la Alianta Parintilor.

Citeste si articolul :   Surse: Liberalii au decis sa-i retraga mandatul lui Nicolae Ciuca

„Nu impotriva vaccinarii, dar pentru LIBERTATEA de a decide”, a fost sloganul anuntat de catre initiatorii actiunii. Este vorba de Alianta Parintilor si alte patru asociatii. Vorbim de Pro Consumatori, Medici pentru Consimtamant Informat, Neam Unit si Pro Decizii Informate.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.