Pepe, prima reactie dupa ce a fost pus la zid de Oana Zavoranu: “Ba, cand arunci cu noroi mi se pare mult”

Pepe si Oana Zavoranu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Cei doi s-au despartit cu scandal mare. Pepe s-a recasatorit, Oana s-a casatorit si ea, dar continua sa se atace.

Pepe despre Oana

Artistul a fost invitat in podcastul lui Damian Draghici unde a fost intrebat si despre relatia cu Oana Zavoranu. Pepe a spus ca Oana are frustrari si il vorbeste de rau pentru ca el nu ii mai raspunde.

Publicitate

De asemenea, artistul a mai spus ca Oana este cea mai mare greseala din viata lui.

„Mi se pare cea mai greseala din viata mea. Ea e cea mai mare greseala din viata mea, dar am invatat foarte multe si, invatand foarte multe din aceasta greseala, de aceea nu vreau sa mai am legatura cu ea. Ma uit in trecut si nu imi vine sa cred:

Nu-mi pare rau, ca eu pentru dragoste si iubire ma cert cu toata lumea. Dar cand arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost sa fie, de ce ma ataci? Am vazut acum cateva zile, numai tampenii spune. Daca as sta sa le dezvolt, i-as da motiv sa apara la televizor.

Cand ma uit inapoi, nu-mi vine sa cred ca am fost eu. Tot respectul, atat timp cat se discuta civilizat, cand nu ai cu cine sa discuti, nu stai de vorba. In cazul de fata, nici macar nu vreau sa-i pronunt numele. Daca tot apare fara motiv la TV, sa nu apara ca am vorbit eu de ea, pentru ca vorbeste prost de ani de zile din frustrare, pentru ca nu-i mai raspund. Daca i-as raspunde, ar fi ok”, a declarat Pepe in podcastul lui Damian Draghici.

Citeste si articolul :   Cristina Spatar este in doliu. A decedat tatal ei

Artistul nu mai vrea nici numele Oanei sa-l rosteasca.

Reactia lui Pepe vine la doar cateva zile distanta dupa declaratiile Oanei din podcastul lui Catalin Maruta. Actrita a spus ca Pepe a divortat de ea pentru ca ea nu a mai vrut ca el sa o ierte, ca era gelos si ca a pierdut sanse mari in cariera, din cauza lui.

“Eu nu-l mai iubeam pe Pepe. Asa cum m-am indragostit de el, intr-o zi nu am mai simtit nimic. Erau doua luni de cand eu tot veneam la 5-6 dimineata acasa, dormeam pe canapea. Epuizasem toate coafezele, toate prietenele. Stiu, a fost mare tragedie ca l-am inselat. M-a pus sa aleg intre el si cariera si l-am ales pe el, constransa de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niste trenuri importante. Eu nu i-am zis lui sa renunte la cantat”, a mai spus Oana Zavoranu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.