Oana Zavoranu, anuntul facut dupa 4 ani de casnicie cu Alex Ashraf: “Mi-am intrat in toate drepturile mele”

Oana Zavoranu si Alex Ashraf au sarbatorit 4 ani de casnicie pe 9 septembrie. Pentru actita este o zi speciala, ziua in care a spus“Da” si a devenit sotia lui Alex Ashraf, un tanar de origine palestiniana.

Chiar daca este o diferenta de 14 ani intre ei, aceasta nu a reprezentat un impediment in calea fericirii lor. Cu aceasta ocazie, bruneta a postat cateva imagini de la nunta, dar si un mesaj emotionant pentru sotul ei.

“9 SEPTEMBRIE 2017 . Cea mai importanta zi a casatoriei mele.

In acea zi mi-am unit destinul cu al sotului meu cu ‘cununii’ , cum imi place mie sa zic glumind, avandu-i ca Nasi, pe Silviu si Mihaela Prigoana. Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai indragostita ca oricand de sotul meu, mai fericita, mai implinita si mai puternica decat am fost vreodata, din toate punctele de vedere

Publicitate

Mi-am intrat in TOATE DREPTURILE MELE, SUNT PE DEPLIN STAPANA PE MINTILE, BANII, VIATA SI DECIZIILE MELE, mi-am luat viata in maini asa cum trebuia de mult timp sa o fac…ar fi multe de spus dar nu acum si nu aici…

Citeste si articolul :   Irina Loghin, prima reactie dupa decesul artistei Cornelia Catanga

Azi, din nou mi se adevereste ca CE A UNIT DUMNEZEU NIMENI PE PAMANTUL ASTA NU POATE DESPARTI

Publicitate

SI CA CE ESTE AL MEU, RAMANE NUMAI AL MEU, indiferent in ce domeniu sau zona as face referire

La cat mai Multi Ani impreuna sotul meu iubit si bun, sa ne Dea Dumnezeu sanatate, noroc si fericire impreuna pana in ultimul moment, ca EL stie cel mai bine ce ne da fiecaruia dintre noi si vede tot ce trebuie sa vada

EL mi-a dat forta si putere sa fiu azi femeia care sunt . Te iubesc Alexandru Ashraf si sunt fericita ca esti in viata mea. ESTI NUMAI AL MEU IAR EU NUMAI A TA

Stiu ca mama ta zambeste acolo sus ca stie ca te-a lasat pe cele mai bune maini . Dumnezeu sa ne binecuvanteze, sa ne lumineze mereu mintile, sa ne ocroteasca si sa ne pazeasca familia de orice rau, de dusmani stiuti sau nestiuti, de boli si desfranare, de patimi, rautate, invidie, ura sau nevoi”, a scris Oana Zavoranu pe contul de Instagram.

Citeste si articolul :   Oana Zvoranu, atac dur la adresa Oanei Roman: "Tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aiba de-a face cu ea"

Oana Zavoranu nu a fost o mireasa obisnuita. Actrita a purtat o tinuta rosie, inflorata . Cei doi s-au casatorit in mare secret in toamna lui 2017, iar nasii de cununie au fost afaceristul Silviu Prigoana si partenera acestuia, Mihaela.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.