Oana Zavoranu a recunoscut, in sfarsit! Adevaratul motiv pentru care a divortat de Pepe: “El nu stie”

Oana Zavoranu a dezvaluit, in sfarsit, adevaratul motiv pentru care a divortat de Pepe. Frumoasa bruneta a fost invitata in podcastul lui Catalin Maruta unde a vrut sa lamureasca o poveste veche,  la 11 ani de la divort.

Desi pareau cuplul perfect, cei doi au ajuns sa se desparta cu scandal mare. Tot ce a fost frumos intre ei s-a transformat in ura, iar razboiul declaratiilor a continuat ani de-a randul.

Ce a declart acum actrita despre Pepe

”Divorteaza Oana Zavoranu de Pepe. Eu am divortat de el inainte lui, dar el nu stie. Nu sunt nebuna. El a divortat pentru ca eu nu am mai vrut ca el sa ma ierte. N-am sa neg niciodata ca ne-am iubit si ca a fost o relatie foarte frumoasa.

Publicitate

Publicitate

Nu a divortat Pepe de Oana, a divortat Oana de Pepe. Nu era ranit. Un om ranit se ascunde, nu era ranit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am casatorit din ambitie cu altcineva. Am stat cativa ani de zile pana cand l-am gasit pe al meu pe care il iubesc pe bune”, a declarat Oana Zavoranu.

Citeste si articolul :   Pepe si Raluka, un nou cuplu in showbiz? Cei doi si-au petrecut seara impreuna

”El nu suporta ca eu sa ma pup, eram actrita. M-a pus in niste situatii foarte delicate fata de producatori, care imi ziceau ca sunt rol prinicipal si ca nu puteau sa stinga lumina. Si el avea videoclipurile lui, in care se imbulina cu alea.

Se pupa si el cu altele, dar eu nu i-am zis ca doarme pe balcon. M-a pus sa aleg intre el si cariera si l-am ales pe el, constransa de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niste trenuri importante. Eu nu i-am zis lui sa renunte la cantat”, a mai spus Oana.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.