Rugaciunea puternica pentru copii. Se spune in seara de 1 Iunie

Ziua Copilului se sarbatoreste in fiecare an la data de 1 iunie. Asadar, iata rugaciunea pe care parintii trebuie sa o rosteasca in seara de 1 iunie.

“Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat in fata lui su­flare de viata si, binecuvantandu-l, ai zis: cres­teti si va inmultiti si um­pleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai bine­cuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi harul Tau si sa Te milostivesti asupra co­piilor mei, pe care ai bine­voit sa mi-i daruiesti. Umple-i de intelepciune si pricepere. Apara-i de toate cursele vraj­masilor vazuti si nevazuti. Po­run­ceste ingerilor Tai ca totdeauna sa le fie calauze si povatuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea sa Te poata lauda si preamari in veci. Amin.”

Publicitate

Rugaciunea mamei pentru a primi binecuvantare asupra copiilor, catre Domnul lisus Hristos

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Tale Maici, auzi-ma pe mine, nevrednica roaba Ta (numele). Doamne, in milostiva Ta stapanire sunt copiii mei (numele): miluieste-i si mantuieste-i, pentru numele Tau. Doamne, iarta-le lor toate gresalele cele de voie si cele fara de voie pe care le-au savarsit inaintea Ta. Doamne, povatuieste-i la calea cea adevarata a poruncilor Tale si lumineaza-le intelegerea cu lumina lui Hristos, spre mantuirea sufletului si tamaduirea trupului. Doamne, binecuvanteaza-i in casa, la scoala, pe drum si in tot locul stapanirii Tale.

Doamne, pazeste-i sub acoperamantul Tau cel sfant de glonte, de sabie, de otrava, de foc, de molima si de moartea naprasnica. Doamne, apara-i pe ei de toti vrajmasii cei vazuti si cei nevazuti, de toate necazurile, relele si nenorocirile. Doamne, tamaduieste-i de toata boala, curateste-i de toata intinaciunea si usureaza-le patimirile sufletesti. Doamne, daruieste-le harul Duhului Tau Sfant spre viata indelungata, sanatate si curatie, intru toata buna credinta si dragostea, in pace cu cei de aproape si cei de departe.

Doamne, inmulteste-le si intareste-le puterile mintii si ale trupului, pe care le-au primit in dar de la Tine, binecuvantandu-i, daca va placea inaintea Ta, spre viata de familie evlavioasa si nastere de prunci cinstita. Doamne, daruieste-mi mie, nevrednicei si pacatoasei roabei Tale (numele) binecuvantare parinteasca pentru copiii mei, care sunt robii Tai, in vremea cea de acum a diminetii (zilei, noptii), pentru numele Tau, pentru ca imparatia Ta este vesnica si atotputernica. Amin.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.