Cum obtineti haine stralucitoare si proaspete folosind otet alb

Iata cateva metode ieftine si la indemana tuturor care vor reda stalucirea hainelor. Nu trebuie sa faceti  nimic greu, de aceea trebuie sa incercati. Acest ingredient poate rezolva toate problemele, de la pete pana la mirosuri neplacute ale hainelor.

Nervii, banii si efortul inutil vor fi salvate cu putin otet alb turnat in tamburul masinii dumneavoastra de spalat.

Aici va oferim 10 motive pentru care trebuie sa utilizati otet alb la spalatul rufelor:

1.Turnati o jumatate de ceasca cu otet alb pe hainele dumneavoastra inainte de a le pune in masina.
Otetul alb protejeaza culoarea imbracamintei, elimina orice resturi dupa spalare si mareste puterea detergentului de rufe.

Publicitate

2.Utilizati otetul in locul balsamului pentru tesaturi. Se toarna in compartimentul desemnat al masinii de spalat. Otetul alb are acelasi efect, iar singura diferenta este ca nu dauneaza mediului inconjurator si lasa lucrurile foarte moi.

3.Acidul din otet alb elimina semnele lasate de deodorante si transpiratie.

4.Daca detergentii pulbere pentru spalarea hainelor lasa reziduri pe haine, pielii sensibile nu ii va placea acest lucru. Doar adaugati o jumatate de ceasca cu otet alb la spalare si veti preveni acest lucru.

Citeste si articolul :   5 alimente naturale care iti ard grasimile din jurul abdomenului

5.Otetul alb poate, de asemenea, neutraliza mirosurile neplacute. Nu vrem ca rufele sa miroasa a fum de tigara, nu-i asa?

6.Amestecati apa fierbinte cu jumatate de ceasca de otet si inmuiati-va hainele in compozitie. Lasati-le sa stea peste noapte si apoi spalati-le ca de obicei. Sfat suplimentar: Aplicati direct pe pete esenta pura de otet alb si frecati cu atentie.

7.Otetul va elimina puful si firele de par de animal din unele materiale. Veti vedea cum hainele dumneavoastra uscate sunt curate si nu au fire de par pe ele.

8. De asemenea, acidul din otetul alb va avea indeparta parazitii.

9.Adaugati cateva linguri cu otet alb intr-un lighean cu apa si lasati hainele sa se inmoaie timp de 30 de minute. Puteti folosi aceeasi metoda atunci cand spalati lenjeria de corp si costumele de baie.

10. Puteti folosi otetul pentru a curata si indeparta calcarul masinii si fara a folosi substante chimice daunatoare.

Citeste si articolul :   Trucul genial de a elimina mucegaiul din baie in cateva minute

Impartasiti aceste sfaturi si altora si salvati-va hainele de pete si mirosuri neplacute.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.