Pepe si Raluca s-au impacat: “Ne vom bucura de clipele petrecute impreuna”

Dupa mai multe certuri si dispute, Pepe si Raluca au ajuns, in sfarsit sa se inteleaga. Chiar daca au trecut prin momente grele dupa divort si au ajuns chiar si in fata autoritatilor, dupa ce Raluca a depus plangere la politie ca Pepe ar fi agresat-o, lucru care s-a dovedit a fi fals, acum cei doi fosti soti au revenit la sentimente mai bune.

Pepe si Raluca Pastrama au decis sa petreaca Sarbatorile Pascale impreuna!

„Sarbatoarea de Pasti, ca de altfel oricare alta sarbatoare, se petrece in familie. Asta vom facem si peste cateva zile, de Pasti, cand ne vom strange in jurul mesei si ne vom bucura de clipele petrecute impreuna”, a spus Pepe, potrivit jurnalistilor de la Impact.

In schimb, Raluca Pastrama nu a dorit sa faca prea multe comentarii si a spus doar: „Va fi dupa cum va dori Pepe”.

Inca nu se stie unde anume vor petrece Pastele.

Care este, de fapt, motivul real al despartirii lui Pepe de Raluca Pastrama.

“Vreau sa fac un anunt important. Eu alaturi de Raluca nu vom mai parcurge acelasi drum. Vom divorta in curand. Este o decizie asumata, mai exact nu am avut incotro. A hotarat sa puna punct relatiei.

Citeste si articolul :   Gestul facut de Pepe, Oana Roman, Adrian Mitoseru, Mara Banica, Serghei Mizil si Simona Trasca pentru Costin Marculescu

In momentul de fata nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani. Dar de cand a hotarat acest lucru, dupa toate cele discutate si dupa multe incercari de impacare, ne intelegem foarte bine. Chiar ne intelegem foarte bine, pentru ca am inteles niste lucruri si eu, si ea. Nu mai exista tensiuni sau cel putin nu mai vrem sa existe acele tensiuni.

Ne-am asumat aceasta separare si vrem sa ne crestem frumos copiii, vrem sa avem o comunicare buna pentru educatia lor si pentru fericirea copiilor nostri. Cel mai greu ne-a fost sa discutam cu copiii. Dupa ce am trecut acest prag, va marturisesc ca restul nu mai conteaza.

Fiind de comun acord, pentru ca asa a trebuit sa fie, vom merge la notar si nu exista niciun fel de proces, litigii sau alte speculatii. Din punctul meu de vedere, nu exista un motiv major, un motiv real, dar daca nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem sa facem? Am incercat, am facut tot posibilul, daca nu se poate, nu se poate.

Citeste si articolul :   Florin Zamfirescu, cuvinte dure la adresa lui George Burcea: "Joaca prin paturi rol de Casanova"

Eu cu Raluca comunicam bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt in fiecare zi la gradinita, dorm si cu mine, dorm si cu Raluca”, a spus Pepe la inceputul lunii noiembrie 2020.

Autor