Oana Zavoranu, prima declaratie dupa ce Pepe a anuntat ca se desparte de Raluca: “Doamne, sa nu se mai…”

Oana Zavoranu a facut primele declaratii oficiale despre divortul dintre Pepe si Raluca! Ce a spus diva sexy despre mariajul esuat al fostului sau sot? Va spunem doar atat: radeti cu lacrimi!

Imediat dupa ce Pepe a anuntat ca divorteaza de Raluca, o multime de speculatii si zvonuri s-au declansat in mediul online! Si ca sa puna stop gurilor rele care au implicat-o in divortul anului, Oana Zavoranu rupe tacerea si face primele declaratii despre mariajul esuat al fostului sau sot!

Oana Zavoranu: ”Se poate mai rău decât știrea cu COVID-ul”
”Querida” nu s-a putut abtine si a tratat evenimentul nefericit din viata lui Pepe in ras, sustinand ca nu stia de ce pisicile sale au probleme cu… constipatia! In plus, Oana nu se lasa cu una cu doua si continua sa faca haz de necaz, fiind de parere ca divortul lui Pepe si al Ralucai Pastrama este mai ceva decat pandemia provocata de COVID-19!

Citeste si articolul :   Dan Bittman spune adevarul! A cerut-o in casatorie pe Mihaela Radulescu?

Ba chiar azi-noapte au sunat-o angajatii si i-au spus ca, ce credeti? Pisicutele sale si-au revenit complet, chiar dupa ce Pepe si-a anuntat divortul! Mai ziceti ceva!

Publicitate

”Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui Romania. s-au despartit astia doi. Se poate mai rau decat stirea cu COVID-u’! E mai rau! De joi seara, cele sapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodata. Am zis ca poate bobitele, poate ca s-a schimbat vremea. Aseara ma sună angajatii si mi-au zis : „Bai, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate”, a declarat Oana pentru Antena Stars.

Oana isi doreste ca Pepe si Raluca sa se impace

”Pai s-a detonat bomba. Dupa agitația s-a asternut un calm. Si pentru ca urma sa se desparta astia doi. Am trecut pe langa doua manastiri si bisericile au cate o icoana facatoare de minuni care mai plange din cand in cand. Icoanele plangeau in hohote din cauza tristetii. Doamne, sa nu se mai „cearta”. Sa se „inpece”. Sa nu mai „fuge” de acasa si sa stea impreuna pană la adanci batranetii. Si sa se „impece”. Asta este mesajul meu!”, a mai spus ea.

Citeste si articolul :   Florin Calinescu, dezvaluiri cutremuratoare din viata sa

Ce spunea Oana Zavoranu dupa ce a divortat de Pepe

”Eu l-am iubit foarte mult pe Pepe, l-am luat din dragoste, a fost alaturi de mine in momentele cele mai grele, este un barbat adevarat, am trait momente foarte frumoase. Nu am ce sa-i reprosez. Dupa parerea mea nu exista cale de impacare, eu i-as da divortul si maine. Din punctul meu de vedere este un barbat liber”, declara Oana, cu mult timp in urma.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.