Teo Trandafir a implinit 53 de ani, iar Maia a emotionat-o pana la lacrimi. Vedeta a ramas fara cuvinte

Teo Trandafir a implinit frumoasa varsta de 53 de ani, iar fiica sa a emotionat-o pana la lacrimi.

Maia i-a transmis cel mai frumos mesaj mamei sale de ziua ei. Prezentatoarea de la Kanal D a ramas fara cuvinte atunci cand a vazut ca fiica ei a participat in rubrica „Test de vedeta”.

Prezentatoarea nu se astepta la o asemenea surpriza. Fiica sa a complotat cu echipa Kanal D si cu jurnalistul Sergiu Negotiu Piloff pentru aceasta surpriza.

Teo Trandafir, in lacrimi dupa ce a vazut-o pe fiica ei.

Publicitate

Unul din acele textele citite de Maia au facut-o pe Teo sa planga: „Fara mama nu as fi… Nu am ce sa completez. Fara mama nu as fi pur si simplu”.

De asemenea, Maia a spus ca se intampla de foarte multe ori sa stea pe scarile casei cu mama ei pana noaptea tarziu si vorbesc despre tot felul de lucruri, intalnindu-se cumva la mijloc intre living si camera ei, care este la etaj.

Citeste si articolul :   Alex Bodi si Bianca Dragusanu au anuntat ca s-au impacat, in direct: „Urmeaza sa ma ceara din nou in casatorie”

„Mie imi place sa stau pe scari cand vorbim, Ma duc la mine in camera si ma intorc ca mereu uit cate ceva”, a declarat Maia la Teo Show.

Publicitate

Maia a rostit cateva cuvinte care au emotionat-o profund pe prezentatoarea tv.

„De la ea am invatat sa fiu om”

„Iubita mea, e ziua ta. In fiecare an intineresti si te infrumusetezi sufleteste. Esti mai frumoasa cu un an. Te iubesc din toata inima mea.

Esti tot ce ma face cine sunt, cum sunt, fericita, mai ales. Te ador si te pup”, este mesajul emotionanta transmis de Maia Trandafir Teodorei.

Teo si-a sters repede lacrimile si a declarat ca se bucura foarte mult pentru felul in care fiica ei a crescut. De asemenea, prezentatoarea kanal D a declarat ca fiica sa este extrem de profunda si de inteligenta. „De la ea am invatat sa fiu om”, este marturisirea facuta Teo.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.