Dana Budeanu da de pamant cu Gabi Badalau: “Este oribil”

Dana Budeanu o apreciaza pe Bianca, dar nu-l are la inima pe Gabi Badalau.

„Ba, Bianca. Deci tu ai mai fost si cu cocalari, asta nu conteaza. Nu e vreo rusine si, in general, trebuie sa fim asumati. Si nu dam oricum socoteala nimanui, in legatura cu nimic. Daca tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut si cam… tu esti iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viata. Femeia a muncit si a ajuns la acest statut.

Noul iubit al lui Bianca Dragusanu… Asta e insurat? N-a divortat acum cinci ani? Si asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. In ce sens se lupta? Te-ai trezit, trebuie sa stai geana pe Bianca, ce timp sa mai ai de copii. Fii atenta, bai, Bianca, v-ati combinat, sa fiti fericiti. Da-i drumul mai repede la divort, scapa si ea, scapi si tu. Important e urmatoarea: ca tu erai in slapi in aeroport. (n.r. Gabi Badalau)”, a spus Dana Budeanu, in vlogul ei.

Dana Budeanu il critica pe Gabi Badalau

„Ce v-am spus eu despre slapi? Ba, sunteti niste maidanezi, astia in slapi. Ce inseamna, ma, sa umbli in slapi in aeroport? In slapi mergi doar pe plaja. Incetati cu expunerea asta infecta, este oribil. Ce vrei cu degetele de la picioare? Ce, ti-e cald in aeroport sau ce? Pune dreacu’ ceva in picioare.

Publicitate

Deci, Bianca, prima conditie! Astia ca si ala de dinainte, nu stiu cum il chema, Bodi asa… Si ala era tot in slapi prin oras. Nu exista. Barbat in slapi nu exista! Toti astia de sex masculin care umbla in slapi sunt niste melteni. Ca sa ne intelegem foarte clar. Tu nu te razi cand ai ceafa aia? Ce e acolo? Zici ca tundea unul pe gazon si te-a tuns pe tine. Cu slapi si cu ceafa aia…”, a mai spus Dana Budeanu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.