Brad Pitt si Jennifer Aniston s-au reunit pe micul ecran

Fostul cuplu de la Hollywood, Brad Pitt si Jennifer Aniston, s-au reunit pe micul ecran intr-o poveste citita din filmul pentru adolescenti din 1982 Fast Times la Ridgemont High.

Interpretand impreuna prin Zoom, Pitt, in varsta de 56 de ani, si Aniston, in varsta de 51 de ani, au preluat rolurile iubitilor, liceeni Brad Hamilton și Linda Barrett.

Scena lor “fierbinte” a inceput cu linia lui Aniston: “Buna Brad. Stii cat de dragut am crezut intotdeauna ca esti. Cred ca esti atat de sexy. Ai veni la mine?”

Naratorul, interpretat de Morgan Freeman a descris scena : “ Se indreapta catre Linda. Ea il trage mai aproape, il ia in brate pentru un sarut “

Publicitate

De-a lungul scenei, Pitt – care poarta un tricou verde si isi poarta parul lung si blond in jurul fetei – isi stapaneste cu greu rasul. Membrii distributiei, printre care Julia Roberts, Matthew McConaughey, John Legend și Sean Penn, de asemenea, chicotesc.

In ciuda unei despartiri foarte publice, Pitt si Aniston si-au reaprins prietenia in ultimii ani si au fost fotografiati impreuna in ianuarie 2020 la Screen Actors Guild Awards. Amandoi au luat acasa un premiu in aceea noaptea (Pitt pentru Once Upon A Time In Hollywood si Aniston pentru The Morning Show), dar toate privirile erau indreptate catre intalnirea din culise a cuplului, unde s-au imbratisat si au discutat.

Citeste si articolul :   Aproape ca nu o mai recunosti. Cum arata Anca Turcasiu dupa divortul de Cristian Georgescu

Pitt a fost casatorit cu Aniston între 2000 și 2005, dupa  o despartire amara,  a format un cuplu cu Angelina Jolie , pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare a peliculei din 2005, Doamna si domnul Smith.

Jolie si Pitt, care au sase copii impreuna, s-au casatorit in sfarsit in 2014, dar s-au despartit doi ani mai tarziu. Divortul lor a fost finalizat in 2019.

Aniston s-a casatorit cu Justin Theroux (varul documentaristului britanic Louis) in 2015, dar s-au despartit doi ani mai tarziu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Vlad Patru

Vlad este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, având o experienta de aproximativ 3 ani în televiziune, fiind editor imagine pentru TeleShop 24. De asemenea este pasionat de arta și film, tehnologie și psihologie.