Pepe si Raluka, un nou cuplu in showbiz? Cei doi si-au petrecut seara impreuna

Pepe si artista Raluka ar putea sa devina cel mai nou cuplu din showbiz. Acestia au fost surprinsi cand se imbratisau, petrecandu-si seara impreuna.

Pepe si Raluka, impreuna de Dragobete, sarbatoarea iubirii la romani.

Cei doi cunoscuti artisti au fost surprinsi impreuna, iar imaginile cu ei imbratisati au fost publicate pe retelele de socializare. Pepe si Raluka, concurenti de la emisiunea  ,,Te cunosc de undeva” au fost vazuti impreuna, joi seara. Se pare ca cei doi au petrecut seara impreuna, la ziua de nastere a unuia dintre prietenii lor comuni. Pepe si Raluka au petrecut si s-au distrat de minune pana dimineata.

Fara sa se fereasca, Pepe si Raluka au stat unul langa celalalt, iar in imaginile au fost surprinse de Ana Baniciu. In imagini se vede clar ca cei doi artisti se simt foarte bine unul in compania celuilalt.  Artistul a lasat la o parte orice timiditate si a imbratisat-o pe Raluka.

Nu se stie daca cei doi vor forma un cuplu, dar sunt liberi si nimeni nu le poate reprosa nimic.

Pepe a semant deja actele de divort, in urma cu doua saptamani. Acesta a declarat ca va incepe o noua relatie.

”Da, cred in casnicie, cred in dragoste, asta nu inseamna ca ma grabesc si nu inseamna ca se va intampla. Dar cred si sustin dragostea adevarata, sustin casniciile, sustin tinerii care se iubesc sincer si neconditionat sa faca acest pas si sunt sigur ca Dumnezeu le asaza pe toate asa cum merita fiecare in parte”, a declarat Pepe.

Citeste si articolul :   Gestul facut de Pepe, Oana Roman, Adrian Mitoseru, Mara Banica, Serghei Mizil si Simona Trasca pentru Costin Marculescu

Pepe si Raluka, impreuna de Dragobete

Cei doi artisti au fost surprinsi impreuna de Dragobete pe platourile de filmare ale emisiunii ,,Te cunosc de undeva”. In pauza filmarilor, Ana Banciu le-a aratat fanilor buchetelul de ghiocei pe care l-a primit de la Romica Tociu. Iar, la un moment dat, in cadru au aparut si Pepe.

” -Ralu, ai primit si tu ghiocei?

-Da, uite!

– Pepe, tu ce ne-ai adus?

-Nu ne-a adus inca, dar o sa ne aduca. Si de Valentine’s Day si de Dragobete impreuna”, a fost conversatia dintre Raluka si Ana Baniciu.

Autor