Horoscop zilnic, 28 februarie 2021. Norocul este de partea Varsatorului

Astazi, toate semnele zodiacale sunt vesele si pline de energie. Ziua este ideala pentru stabilirea de noi obiective si rezolvarea problemelor importante. Ambitiile tale sunt rupte de la tine. Astepti cu nerabdare sa iti asumi o noua afacere. Tine-o asa. Astazi este ziua in care toate ideile tale pot fi realizate.

Berbec

Pentru jumatatea masculina a Berbecului, ziua de astazi este favorabila intalnirilor romantice. Jumatatea feminina va fi invaluita in treburile casnice. Incearca sa te relaxezi, dar nu exagera. Petreceti timp cu copiii dvs. Atentia lor te va umple de vitalitate si energie.

Taur

Publicitate

Taurul asteapta vesti bune la locul de munca. Poate o crestere a salariului sau o crestere pe scara carierei. Este posibil ca in aceasta zi sa va intalniti viitorul suflet pereche. Nu respinge sexul opus, chiar daca nu te-a interesat prima data cand ati vorbit. Atunci totul se poate intoarce in directia opusa.

Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de astazi este favorabila dezvoltarii de sine, noilor cunoscuti si calatoriilor pe termen scurt. Amanati chestiuni importante pana maine. Astazi nu este o zi buna pentru asta. Dedicati-va ziua dvs. si celor dragi. Bucurati-va si relaxati-va.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop de vineri. Zodiile care primesc vesti extraordinare

Rac

Astazi este o zi minunata pentru Rac pentru a-si atinge obiectivele. Aratati persistenta. Chiar si cele mai riscante eforturi vor fi incununate de succes. Du-te! A doua jumatate se petrece cel mai bine la o seara de familie sau la o intalnire cu prietenii. Mai bine sa nu va supraincarcati seara cu treburile casnice.

Leu

Astazi nu este cea mai buna zi pentru clarificarea relatiilor de afaceri sau de dragoste. Daca aveti o persoana care provoaca simpatie, nu va grabiti. Dezvoltarea unei astfel de relatii prea repede nu va duce la un rezultat fericit. Ai grija de treburile tale casnice.

Fecioara

Fecioara, fii atent la viata ta personala. Nu merita sa o retrogradezi in plan secund. Petreceti timp cu jumatatea dvs. Lipsa de atentie si ingrijire poate duce la certuri frecvente. Daca reusiti sa evitati aceste probleme, atunci asteptati vesti bune.

Balanta

Astazi poate fi dificil la locul de munca. Conflictele cu managementul sunt probabile, ceea ce va ascunde resentimentele in tine. Nu trebuie sa luati totul la inima si sa veniti cu un plan de razbunare. Fii mai loial fata de asta. Seara, incearca sa te relaxezi cu o ceasca de cafea sau cu o companie placuta de prieteni.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop de weekend. Zodiile care au parte de vesti bune

Scorpion

Astrele il sfatuiesc pe Sagetator astazi sa fie mai putin agresiv fata de ceilalti. Da dovada de calm in situatii de conflict. Este mai bine sa va dedicati a doua jumatate a zilei. Mergeti la un eveniment cultural sau la un cinematograf.

Sagetator

Astazi toate dorintele tale ar trebui sa fie realizate. Succesul este garantat. Cu toate acestea, pentru a obtine rezultatul dorit, ar trebui sa va ganditi la strategia de implementare a acestora de mai multe ori. Increderea si angajamentul va vor ajuta sa le indepliniti.

Capricorn

Astazi, ambitia se revarsa pentru Capricorni! Nu te lasa prea inchis la munca. Acest lucru poate duce la erori in indeplinirea sarcinilor de serviciu. Pe tot parcursul zilei, veti observa schimbari de dispozitie. Dupa munca, este mai bine sa va relaxati cu familia.

Varsator

Astazi Varsatorii vor putea sa castige jackpotul si sa-si imbunatateasca situatia financiara. Poate o promotie la locul de munca, un bonus neasteptat sau castigarea la loterie. Norocul este de partea ta astazi. Aveti grija de problemele importante. Astazi este ziua in care perseverenta si activitatea vor duce la rezultatele scontate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 mai 2021. Sagetatorul incepe ziua cu optimism

Pesti

Astazi stelele ii sfatuiesc pe Pesti sa-si petreaca impreuna cu familia. Vino cu ceva original si remarcabil. Mergeti la un parc de distractii, la o cafenea sau invitati prieteni. Dupa astfel de adunari, viata ta va fi plina de emotii si energie pozitiva.

Publicitate

Publicitate

Autor