Horoscop zilnic, 7 decembrie 2020. O perioada buna pentru Rac

Sfatul zilei pentru toate semnele zodiacale – nu lasati situatia de sanatate sa-si urmeze cursul, o simpla raceala se poate transforma in ceva mai grav.

Berbec

Berbecul are o zi buna astazi pentru a se dovedi intr-o echipa noua. Experienta si abilitatile unice va vor ajuta sa finalizati afacerea cu un rezultat stralucitor. Orice document financiar trebuie verificat din nou. Contactarea autoritatilor oficiale va dura mult timp, va va fi greu sa obtineti rezultatul dorit. O plimbare in parc va va umple de energie pozitiva.

Taur

Publicitate

O multime de lucruri si toate necesita participarea Taurului. Va trebui sa inventam o cale si sa fim la timp peste tot. Veniturile dvs. scad, nu exista inca nici o amenintare de criza, dar banii ar trebui tratati cu atentie. Casa ta are nevoie de ingrijire si atentie, curatenie generala si lucruri mici si dragute vor ajuta la crearea unei atmosfere placute. Fara alcool seara, mai bine beti ceai de plante.

Gemeni

Ingeniozitatea este o abilitate foarte utila pentru oamenii care tranzactioneaza, puteti vinde totul. Banii iti iubesc casa, dar este posibila o situatie neplacuta pe drum, aveti grija mai ales daca mergeti intr-o calatorie lunga. Daca vremea o permite, petreceti seara in aer liber.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 4-10 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Karma negativa pentru trei zodii

Rac

O perioada buna pentru Rac. Noile contacte si cunostinte vor ajuta la realizarea unui vis vechi. In mod neasteptat, veti primi sprijin financiar pentru proiectul dvs. Patronul si prietenul tau cauta sa-si faca un nume pentru talentul tau. Sumele primite vor fi suficiente pentru dvs. pentru o lunga perioada de timp, principalul lucru este sa cheltuiti cu intelepciune.

Leu

La locul de munca, circumstantele nu sunt in favoarea ta. Va trebui sa luati decizia pe care ati amanat-o atat de mult. Primii pasi vor fi cei mai dificili, apoi circumstantele se vor schimba si vor deveni mult mai usoare. Intr-o situatie dificila, trebuie sa va contactati prietenii, va fi foarte greu sa va descurcati singuri.

Fecioara

Oamenii de afaceri incepatori vor primi o oportunitate excelenta pentru promovare ulterioara. Veti primi o comanda pe care nici nu ati contat sau la care nu ati visat. Astrele recomanda luarea in serios a sanatatii. Exercitiile de respiratie in aer liber vor ajuta la restabilirea echilibrului energetic. Deci, puteti ramane in forma constant si depasi cu usurinta toate incercarile.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Balanta are un timp bun pentru cumparaturi, pe langa mobilier. Toate achizitiile vor dura mult timp si vor incanta. Venitul dvs. este stabil, nu vor exista probleme cu banii in viitorul apropiat. O relatie tensionata cu o persoana draga se poate transforma intr-o confruntare si resentimente reciproce. Lasa situatia asa cum este, va trece putin timp si relatia se va schimba in bine.

Scorpion

O perioada dificila vine pentru Scorpioni, aceasta va afecta toate domeniile vietii. Cumparati doar elementele esentiale, castigurile scad si nu vor fi suficienti bani pentru viata obisnuita. In viata ta personala vin schimbari, cel mai probabil partenerul tau joaca un dublu joc, este posibil un conflict serios si o intrerupere in relatii.

Sagetator

Calatoriile de afaceri vor merge bine, mai ales daca le programati dimineata. Lucrurile se misca in directia corecta. Este posibil sa trebuiasca sa cereti ajutor prietenilor dvs.; sprijinul lor garanteaza o crestere stabila. Conflictele familiale, neintelegerea situatiei si oboseala. Ar fi frumos sa petreci weekendul urmator undeva in afara orasului.

Capricorn

Persistenta si capacitatea de a-l convinge pe interlocutor ii vor ajuta pe Capricorni sa-si apere opinia. Spiritul tau antreprenorial te va ajuta sa-ti atingi obiectivul, data viitoare incearca sa nu iti asumi o afacere atat de dificila si riscanta. Posibilitatea unei mici aventuri romantice nu este exclusa, relatia va fi stralucitoare si memorabila, dar nu va dura mult.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Varsator

Varsatorul astazi poate rezolva orice problema, perioada favorabila nu va dura mult, asa ca grabeste-te. Este un moment bun pentru a face cumparaturi pentru casa ta; este mai bine sa amani o excursie la o cosmeticiana. Seara, este mai bine sa mergi la prieteni si sa te relaxezi cu cei dragi. O boala cronica se poate agrava.

Pesti

Pestii sunt gata sa lucreze si sa fie utili. Dar cel mai probabil planurile tale vor fi intrerupte, va trebui sa faci o treaba complet diferita. Si chiar si intr-o astfel de situatie, veti putea sa va demonstrati abilitatile. O abordare extraordinara pentru rezolvarea problemei va va ajuta sa va declarati.

Publicitate

Publicitate

Autor