Reactia Biancai Dragusanu, dupa ce Gabi Badalau a fost scuipat de Claudia Patrascanu: “Pe mine ma duce capul…”

Bianca Dragusanu, reactie acida dupa ce a aflat ca Gabi Badalau a fost scuipat de Claudia Patrascanu, atunci cand a mers sa-si ia copiii de la Constanta.

Razboiul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu nu se mai termina! Mai mult de atat, a a aparut si Bianca Dragusanu in peisaj, dupa ce vedeta si Gabi au format un cuplu pentru o perioada.

Dupa ce Claudia Patrascanu i-a acuzat pe Bianca Dragusanu si pe Gabi Badalau de comportament indecent in fata copiilor ei, fosta sotie a lui Alex Bodi i-a declarat razboi cantaretei. Blondina a spus ca minte cu nerusinare de dragul atentiei publice.

Bianca Dragusanu, reactie acida fata de comportamentul Claudiei.

”Nu stiam. Pe fiecare om il definesc actiunile lui. Nu este razboiul meu, este razboiul lui. Incep sa se vada caracterele oamenilor”, a declarat Dragusanca la XNS, de la Antena Stars.

”Pe mine nu ma privesc declaratiile astea, dar ca fapt divers pana la 39 de ani eu am adunat multe lucruri materiale, pentru ca ma duce capul. Pe mine nu ma intereseaza ce spune, mi se par urate detaliile astea. Mi se par detalii urate sa vorbesti despre bani la televizor”, a nai spus Bianca Dragusanu pentru sursa mentionata mai sus.

Autor