Claudia Patrascanu: “Mi-a confirmat că Bianca ii va fi viitoare sotie”

Claudia Patrascanu, inca sotia lui Gabi Badalau, a vorbit despre faptul ca acesta se va casatori cu Bianca Dragusau. Mai mult, artista spune ca acest lucru a fost confirnat chiar de Badalau intr-o dicutie.

Femeia mentioneaza ca mai intai sa termine divortul.

“Poate acum vine cu demnitate si barbatie in fata domnilor judecători şi spune: «Vreau sa termin acest divort mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau sa ma casatoresc». Cum a spus si el si mi-a confirmat ca Bianca ii va fi viitoare sotie. Trebuie sa se termine acest divort. Mai departe, imi voi vedea eu de cresterea copiilor cum mi-am vazut şi pana acum, caci ei sunt importanti”, a declarat Claudia pentru Antena Stars.

Claudia Patrascanu: “Nu vreau mila nimanui”

„Nu conteaza cata lume crede in povestea mea,nu vreau mila nimanui,nici ajutorul financiar al nimanui,nici sa vad oameni care si dau cu parerea cand nimeni nu stie ce am trait eu in toti acesti ani de casnicie, dar atata timp cat am doua picioare,doua maini,coloana vertebrala,demnitate si iubire neconditionata ptr copiii mei,pot face orice singura pentru ei,exact cum am facut si pana acum. O fi el Gabi Badalau,dar eu sunt Claudia Patrascanu,mama copiilor lui ptr care eu lupt.Lupt ptr educatia lor,ptr drepturile lor si pentru ca ei sa creasca langa mama ,caci “tatal” ati vazut cat timp are el ptr ei?!”, a scris cantareata pe Instagram.

Bianca Dragusanu se marita.

”Sunt unii care arata si se bat cu pumnul in piept ca sunt fericiti si de fapt e la fenta si sunt unii care se iubesc si sunt fericiti si nu vor sa se expuna. Sunt fericita si starea mi-o induc singura. Ca mai exista cineva in viata mea care ma face fericita, asta e adevarat. Traiesc viata pe care o merit si pe care mi-am dorit intotdeauna.

Citeste si articolul :   Claudia Patrascanu, prima reactie dupa despartirea lui Gabi Badalau de Bianca Dragusanu

Da, ma marit… candva. A treia oara e cu noroc. Am avut o casatorie fericita din care am un copil minunat, am avut o alta casatorie, iar acum e clar ca o sa ma marit. A treia oara va fi cu noroc. In sufletul meu imi era foarte dor sa fiu linistita”,a declarat Bianca Dragusanu.

Autor