Anamaria Prodan, reactie dura: “Luati mainile de pe Reghecampf!”

Anamaria Prodan a facut noi declaratii dupa ce sotul ei a declarat pentru Fanatik.ro ca se va separa de ea.

Revoltata pe cei care comenteaza despre un posibil divort dintre ea si Laurentiu Reghecampf, impresara a facut noi declaratii.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru contestatari si critici.

“Luati mainile de pe Reghecampf si familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astazi, de fapt de saptamana trecuta, de cand a inceput aceasta nesimtire, nu se mai atinge nimeni.

Publicitate

Am spus tot ce am avut de spus. Daca nu se termina, atunci o sa actionez in judecata. Daca am tacut foarte multi ani in tara asta, in care sotul meu a fost si este numarul 1, si e poate emblema antrenoratului romanesc, am ajuns de fiecare data sa inghit si sa tac doar pentru ca suntem romani si carcotasi.

Publicitate

Niciodata nu o sa accept ca cele doua fete si cei doi baieti ai nostri sa vada aceste mizerii despre tatal lor. Niciodata, sotul meu nu a avut treaba cu bautura, cu amante, ca-si tradeaza nevasta. Niciodata! El este un barbat ideal. E matrita barbatului perfect!

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf junior, reactie dura dupa ce tatal sau a anuntat oficial divortul de Anamaria Prodan

A dat clasa si va da clasa tuturor, nu se compara si n-are egal, isi iubeste familia ca nimeni altul.

Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu ma intereseaza ce se scrie despre mine. Eu asa am crescut. Nici macar nu citesc. Am aflat de la niste prieteni despre aceste materiale”, a declarat Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.