Gigi Bercali, prima declaratie despre divortul dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan: “Asa este cel mai bine!”

Gigi Becali, patronul ros-albastrilor, a oferit o prima declaratie, dupa anuntul divortului dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan

“Nu vreau sa se interpreteze nimic si nu vreau sa ma bag eu in familia omului. Chiar daca i-am fost patron lui Reghe, iar el imi este in continuare prieten, totusi nu vreau sa vorbesc eu acum despre ce este in familia omului. Daca Reghe a depus actele de divort, va spun foarte sincer ca nu ma intereseaza.

E treaba lui ce face si e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca sa nu se interpreteze nimic din ceea ce va zic eu, va spun acum ca nici nu il cunosc pe Laurentiu Reghecampf. E bine? Eu imi vad de treaba mea si nu doresc sa vorbesc eu despre el. Asa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Anamaria Prodan se afla la al doilea divort, dupa momentul in care s-a despartit de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, in 2007. Laurentiu Reghecampf trece, de asemenea, prin al doilea divort, dupa cel de Mariana Pfeiffer, care s-a produs in 2008.

Laurentiu Reghecampf a anuntat ca a depus actele de divort

„Va marturisesc faptul ca este un moment delicat din viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda altfel nici de acum inainte. Familia este sfanta pentru mine. Pana azi, m-am rezumat, ca expunere publica, la cariera construita in fotbal si nu voi inceta sa-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decenta, cu temeiuri crestine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu”, a spus Reghecampf , potrivit cancan.ro.

„Nu sunt o persoana conflictuala si nu port niciun razboi cu nimeni. Vreau doar sa precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretari ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice vreodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din punct de vedere familial, cat si profesional. Referitor la informatiile prezentate de curand in presa, sunt in masura sa afirm doar faptul ca Dumnezeu e peste noi si doar El va decide drumul fiecaruia!”, a mai spus antrenorul.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.