Laurentiu Reghecampf junior, reactie dura dupa ce tatal sau a anuntat oficial divortul de Anamaria Prodan

Dupa ce Laurentiu Reghecampf, antrenorul Universitatii Craiova, a anuntat oficial divortul de Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf junior, fiul sau pe care il are cu Anamaria Prodan, a avut o reactie incredibila pe Instagram.

„Ai murit pentru mine. Forever”, a scris acesta pe reteaua de socializare, in dreptul unei fotografii alb-negru in care apare alaturi de Laurentiu Reghecampf.

Anamaria Prodan i-a lasat baiatului ei pe Instagram un mesaj public.

„Mami, tati este intr-un moment greu al vietii. Trebuie sa-l iubim. Familia, loialitatea, respect, onoare. Apara-l. Tu esti el. Noi suntem el. Fii puternic, baiatul meu superb si destept. Cum sunt si surorile tale. Si iubeste-l. Tu esti el. Nu uita niciodata! Candva va intelege. Du-te si cauta in el numai lucrurile bune. El este si va ramane eroul vietii tale. Pentru noi, el va ramane soarele nostru. Dumnezeu il va ajuta sa vada greselile. El este minunea familiei noastre.

Mami, cainii latra, ursul trece. Declaratiile acestea nu-l reprezinta. Undeva tati s-a pierdut, intr-o lume urata tare care nu-l reprezinta. Dar tu lupta pentru tati si nu iti incarca sufletul cu ura, caci tatal tau nu stie ce face. Puterea si dragostea ta il vor ajuta. Mama o sa fie in spatele lui si in spatele vostru mereu. Va iubeste mami fara marginire. Inconjurati-l pe tati cu dragoste”, a scris Anamaria Prodan.

Citeste si articolul :   Cele trei zodii protejate de Divinitate pana la final de Mai

Totodata, fetele Anamariei Prodan au continuat sa posteze pe Instagram, dar Instastory-urile lor sunt surprinzatoare pentru ca arata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat in familia lor si viata merge mai departe ca si pana acum.

Anamaria Prodan, declaratii despre divort

„El este tatal copilului meu, nu o sa vorbesc niciodata urat despre tatal copilului meu, e ca si cum as vorbi urat despre mine si despre copiii mei. Poate de-a lungul vietii am facut niste greseli sau nu am fost foarte atenta, dar promit ca le repar si atat de mult cat am sa pot, am sa lupt pentru ca copiii mei sa nu simta nenorocirea asta si discutiile astea, si sa mearga si sa creasca demni, exact asa cum i-am invatat.

Sa nu se impiedice de nimic in viata copiii, oricat de greu ar fi si oricat de mari ar fi nenorocirile si lasam legea sa isi spuna cuvantul. Si avocatii. Sa vedem ce se vrea, cine vrea si cum se vrea, pentru ca si noi aflam cumva foarte multe lucruri din presa.

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf a rabufnit: "Este pentru ultima data cand cineva isi mai permite sa ma jigneasca pe mine"

Nu stim exact care este adevarul, ca intr-o zi este un adevar, in alta zi este un alt adevar, dar de acum este mai bine, daca ma cunoasteti pe mine. Daca ar fi sa o iau de la capat si sa am incredere in sotul meu si sa ii dau absolut totul pe mana, as face la fel. Pentru ca nimeni pe pamantul asta nu se poate gandi ca cineva poate sa iti faca rau, cineva in care ai crezut, cineva cu care ai copii, cineva care e soarele vietii pentru familia ta.

O sa vad, o sa imi descurc incet lucrurile, sa vad despre ce e vorba si atunci o sa pot sa dau o declaratie oficiala tuturor, pentru ca eu am avut ce nu au foarte multi barbati, sau ma rog, ce nu au cei care au stat langa mine…in pantaloni.

Intotdeauna mi-am aparat familia cu pretul vietii, zic eu, si cu pretul prieteniilor distruse de-a lungul vietii, tocmai pentru a arata ca nimeni nu imi atinge sotul sau familia.

Am vazut si noi aseara declaratia din ziar a sotului, mi-a citit-o un prieten drag, in direct, cred ca atunci aparuse, de cateva secunde. Sincera sa fiu, niciodata nu am stiut care e adevarul, nici in momentul de fata.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan, rasturnare de situatie. Ce i-a spus antrenorul la telefon

Nu stim adevarul, toata familia e putin bulversata, pentru ca nimeni nu stie de fapt care e minciuna, care-i adevarul, cand se spune adevarul, cand se minte. Dar o sa le descurc, incet, incet. Inca mai am niste oameni adevarati asa, barbati adevarati si femei adevarate care ma iubesc si tin la mine si stiu, in 17 ani, cam cat am luptat pentru cei de langa mine”, a spus Anamaria Prodan pentru emisiunea La Maruta, potrivit sport.ro.

Anamaria Prodan, despre Laurentiu Reghecampf junior.

„El sufera cel mai tare pentru ca nu prea isi vede tatal, nu prea poate sa dea de el”, a mai spus impresara.

Autor