Medic roman, mesaj pentru antivaccinisti: “Fiecare om care se vaccineaza impotriva COVID-19 va cedeaza dumneavoastra un loc in terapie intensiva”

Medicul Gabriel Diaconu a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook, pentru persoanele care nu doresc sa se vaccineze impotriva Covid-19, spunand ca cetatenii care se vaccineaza cedeaza un loc la ATI celor ce sustin campaniile antivaccinare.

“O doamna, Elena Elena (asa se recomanda), imi scrie ca imi cedeaza vaccinul. Imi plac la nebunie acesti oameni, cum isi inchipuie ei ca mai intai au drepturi, dupa aia si le iau in proprietate, dupa care si le cedeaza marinimos.

Stimata doamna Elena Elena, lucrurile stau un pic invers.

De fapt, fiecare om care se vaccineaza impotriva COVID va cedeaza dumneavoastra un loc in terapie intensiva. Va face cadou un ventilator cu tot cu echipa de ingrijire.Fiecare om care se vaccineaza va cedeaza un loc la masa la restaurant sau la terasa, un bilet la mare sau la meci sau la concert. Fiecare dintre acesti oameni va mai face un pic de loc pe strada, in tramvai sau autobuz,

Va mai deschide un pic calea sa plecati la munca fix unde vrea glanda dumneavoastra suprarenala, Va mai da si doua lumanari de aprins la biserica, una la vii alta la morti.

Citeste si articolul :   Ludovic Orban a rabufnit in direct la TV: "Romania nu-si permite certificat Covid"

Fapt este, Doamna Elena Elena, ca nimic nou nu s-a schimbat sub soare, niste romani muncesc, platesc taxe, respecta regulile de buna purtare si in trafic, si la coada la paine, in vreme ce altii rad si spun, vezi bai fraiere, tot esti prost, de fapt eu te-am lasat sa faci toate astea.

Fiti, totusi, fara griji, o sa ajunga la toata lumea. Ma refer si la boala,

Si la vaccin”, a scris Gabriel Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Autor