Alex Bodi, reactie dura dupa ce Bianca a postat fotografia cu ea vanata

Alex Bodi a avut o prima reactie dupa ce Bianca Dragusanu a facut publica o fotografie cu ea vanata! Blonda l-a amenintat pe fostul sot ca autoritatile vor afla ceea ce a facut, dar afaceristul a continuat sa o ia la misto.

Alex Bodi reactioneaza dupa ce Bianca a postat fotografia cu ea vanata

Bianca Dragusanu a publicat o captura de ecran dintr-o conversatie pe care o avea cu o persoana apropiata. Acolo aparea si o fotografie in care era desfigurata si vanata la ochi, in urma batailor primite de la Alex Bodi. ”Cu asta am ramas! Dar m-am vindecat! Sa vedem ce spun autoritatile despre ”barbatia”ta”, a fost mesajul postat alaturi de fotografie.

Alex Bodi a ripostat imediat si a luat-o pe Bianca in ras. ”Oare ce vor spune cand afla ca ai vrut sa sari din masina si mai ales ca ai cerut bani, iar eu te-am platit”, a scris afaceristul potrivit huff.ro

Publicitate

Fotogradia postata de Bianca

Bianca Dragusanu a facut declaratii despre relatia ei cu afaceristul Alex Bodi, imediat dupa divort, la emisiunea Teo Show.

Citeste si articolul :   Printul Harry, primele cuvinte despre fratele sau: "Am trecut prin iad impreuna, dar suntem pe drumuri diferite”

„Dupa aparitia la voi in emisiune, dupa ziua mea, a venit si el la restaurantul in care am fost eu sa petrec. La modul general, viata mea incepe de astazi. Sunt o femeie libera. Sfatuiesc femeile care traiesc intr-o relatie vicioasa, toxica, sa iasa din relatia asta. Din partea mea a fost iubire. Atata timp cat respecti un om, nu ai cum sa-l inseli. Asa cum a spus sotul meu, nu are ce sa-mi reproseze.

Eu am stat intr-o chestie in care nu eram fericita. Mie imi este foarte greu sa comentez niste lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, in general copiii la varsta asta sunt foarte inteligenti. Copilul meu era trist. Imi este foarte greu sa comentez niste lucruri. Eu am inceput o alta viata de azi. Cat de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru politisti in casa, cu mama care plangea si cu mine cum eram?”, a declarat Bianca Dragusanu.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.