ANM a emis cod galben de vreme severa. Zonele afectate

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de vant puternic, valabile in 13 judete si in municipiul Bucuresti. Rafalele de vant vor ajunge pana la 70 de kilometri la ora.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 11.00, este cod galben de vant in judetele Constanta si Tulcea.

”Se vor semnala intensificari temporare ale vantului, cu rafale de 55…70 km/h”, au transmis meteorologii.

Din cauza acestei avertizari, au fost oprite manevrele in porturile Constanta Nord si Constanta Sud-Agigea.

Publicitate

Publicitate

Pana la ora 12.00, este cod galben de vant in judetele Dolj si Mehedinti, unde rafalele vor ajunge la 55…65 km/h.

Pana la ora 15.00, este cod galben in municipiul Bucuresti si in judetele Braila, Ialomita, Buzau, Prahova, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Dambovita si Teleorman.

In aceste zone, vantul va avea rafale care pot ajunge la 70 de kilometri la ora, precizeaza stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.