Alex Bodi, prima declaratie dupa ce a fost arestat, din nou.

Alex Bodi a fost din nou arestat preventiv, pentru 30 de zile, in seara zilei de luni, 11 octombrie. Fostul sot al Biancai Dragusanu a fost trimis in judecata, alaturi de alte 29 de persoane, de catre DIICOT, intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism.

Fostul sot al Biancai a avut probleme cu legea si anul trecut. In toamna anului 2020, mascatii au descins la vila sa, el fiind ulterior dus la sectie. Initial s-a dispus masura arestului preventiv, fiind ulterior inlocuita cu arestul la domiciliu, iar mai apoi cu controlul judiciar.

Alex Bodi, prima declaratie dupa cea fost arestat preventiv pentru 30 de zile

„Este primul meu live. Am recurs sa fac asta pentru a lamuri anumite lucruri. E adevarat ce se intampla. Ma indrept catre autoritati, care ma asteapta la mine acasa. Nu sunt arestat din faptul ca am facut anumite chestii, ca au aparut acuzatii noi. Nu s-a intamplat nimic de genul. Nu a fost vorba de nimic. Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventiva a fost faptul ca, la un anumit termen, nu m-am prezentat. Pe motive medicale.

Se pare ca lucrurile astea nu au fost de ajuns si domnii au decis arestarea mea preventiva. Nicidecum un avertisment sau un arest la domiciliu. O sa trecem si peste asta, am trecut peste altele mai grele. Partea proasta e ca au de suferit persoanele care ma iubesc, familia mea si prietenii adevarati.

Sper ca am lamurit chestia asta. Sa nu existe alte speculatii. Nu am alte capete de acuzare. E doar din simplul fapt ca nu m-am prezentat la un anumit termen la care am avut obligatie. Am avut un motiv justificat, am acte medicale depuse, dar nu a fost de ajuns. Un episod nou in viata mea. O sa ne vedem mai chibzuiti si mai puternici”, a spus Alex Bodi.

Fostul sot al Biancai Dragusanu a fost ridicat de oamenii legii luni dupa-amiaza.

”La data de 11 octombrie a.c., in jurul orei 17:30, politistii Serviciului de Investigatii Criminale Ilfov s-au deplasat in localitatea Tunari unde au procedat la activitati specifice privind punerea in aplicare a unui Mandat de Arestare Preventiva, emis de Curtea de Apel Craiova, pe numele unui barbat, in varsta de 36 de ani, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de persoane si proxenetism”, a transmis IPJ Ilfov.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.