Noi detalii din dosarul lui Alex Bodi. Giani Kirita ar fi participat si la un santaj.

Apar noi detalii in dosarul lui Alex Bodi. Un martor spune ce se intampla la petrecerile interlopilor. Giani Kirita ar fi implicat in reteaua de interlopi din care face parte si Alex Bodi.

Fostul jucator al echipei Dinamo ar fi participat la mai multe petreceri ale interlopilor.

Potrivit spuselor martorului, Giani Kirita ar fi participat si la un santaj.

Ce ar fi facut Giani Kirita

Potrivit spuselor martorului, Giani Kirita ar fi un apropiat al lui Adrian Judele (zis Sasu), considerat unul dintre oamenii de baza ai lui Adrian Tamplaru, nasul lui Alex Bodi.

„Din declaratia martorului cu identitate protejata XXX reiese ca in Sibiu exista un grup de tineri condus de Judele Adrian Florin, zis Sasu, care comit fapte de trafic de droguri, trafic de persoane si infractiuni de violenta – santaj, amenintari, loviri, in scopul de a castiga sume mari de bani”, se mentioneaza intr-un document prezentat de Cancan.

Martorul spune ca Giani Kirita ar fi participat la foarte multe petreceri la care consumul de droguri.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca: "Au venit multi medici la mine. Au constiinta incarcata"

Kirita era invitatul special al lui Sasu.

„La petreceri au participat mai multi membri de marca ai lumii interlope din toata tara, precum «Spadafora» si «Picione», dar si Giani Kirita, care venea mereu la invitatita lui Sasu.(…) Cu aceste ocazii, Judele Florin s-ar fi dus de mai multe ori in birou cu Giani Kirita, unde ulterior s-a gasit un pliculet gol si urme de praf alb”, a declarat martorul.

Care era rolul lui Giani Kirita?

Giani Kirita, potrivit jurnalistilor de la Cancan, ar fi fost martor la un santaj in care unui om de afaceri, patronul unui club de fite, i-au fost ceruti 3.000 drept taxa de protectie de catre Adrian Judele.

„Judele Florin, care se afla la o masa in local impreuna cu Giani Kirita si o tanara bruneta, l-a contactat telefonic pe … si i-a spus sa-i dea 3.000 de euro ca altfel il desfiinteaza”, a mai declarat martorul audiat in dosar.

Autor