Bianca Dragusanu, umilita de parintii lui Gabi Badalau.

Lovitura dura pentru Bianca Dragusanu! Fosta sotie a lui Alex Bodi a lipsit de la unul dintre cele mai importante evenimente din viata lui Gabi Badalau. Potrivit informatiilor, acest lucru s-ar fi intamplat din cauza parintilor lui Gabi.

Bianca Dragusanu a lipsit de la ziua de nastere a lui Gabi Badalau.

Gabi Badalau a implinit 34 de ani, iar familia si prietenii i-au organizat o petrecere fabuloasa. De la marele eveniment a lipsit chiar Bianca Dragusanu.

Publicitate

Potrivit cancan, in ziua respectiva, intre cei doi ar fi avut loc discutii contradictorii. Deranjata de situatia in care a fost pusa, Bianca Dragusanu i-ar fi dat un ultimatum afaceristului in ceea ce priveste relatia.

Publicitate

Ce s-a intamplat la ziua lui Gabi Badalau

Potrivit sursei citate mai sus, Gabi Badalau a petrecut pana dimineata langa o alta domnisoara pe care familia lui o indrageste, spre deosebire de Bianca. Evenimentul a avut loc la Bolintin Vale, locul unde familia afaceristului a deschis recent un salon. Iar pentru ca parintii afaceristului au fost prezenti la eveniment, Bianca Dragusanu a fost nevoita sa ramana acasa.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.