Marian Godina: “Zece consecinte dupa caderea Facebook-ului”

Marian Godina este cunoscut pentru modul sau ironic. De aceasta data, politistul, a scris pe site-ul care ii poarta numele, despre urmarile caderii Facebook-ului.

Cele zece urmari ale caderii Facebook-ului

“1. Mai multe influensarite nu au putut adormi din cauza ca nu le-a mai intrebat nimeni de unde isi cumpara pijamalele.

2. Costica din Berceni face acuzatii, fiind convins ca e mana lui Bill Gates, platformele picand chiar in momentul in care el se pregatea sa intre pe un live in care sa spuna adevarul despre vaccinarea cu cipuri.

Publicitate

3. Gurile rele spun ca Rares Bogdan a ratat inca o sansa de a taia pensiile speciale pe Facebook.

4. Niciun telefon al vreunui angajat al Primariei Sector 5 nu a mai fost azvarlit de primarul Piedone si niciunul nu a mai fost umilit in public de harnicul primar.

Publicitate

5. Oamenii vaccinati, deci infertili, au avut timp sa procreeze prima generatie de copii infertili. Zvonurile spun ca daca Facebook-ul nu isi revenea la timp, existau toate sansele sa apara si a treia generatie de copii infertili.

Citeste si articolul :   Marian Godina a rabufnit: "Au raspandit conspiratii din interese personale, gandindu-se doar la ei si la pierderile lor financiare"

6. Milioane de romani riscau sa isi bea cafelutele fara spor si fara sa stie ca sunt niste oameni frumosi cu suflete dragi.

7. „A picat Feisbucu, baaaa” a fost un mesaj transmis la o ora tarzie de catre un angajat Ro Alert cu simtul raspunderii.

8. Sute de mii de oameni au adormit greu, tinandu-si parerile doar pentru ei.

9. Dupa ce milioane de telefoane nu au mai avut nevoie sa fie incarcate, reactorul centralei nucleare de la Cernavoda a fost oprit.

10. Mai multi politicieni au venit la serviciu inarmati cu foarfece si panglici, pregatiti sa-si atribuie succesul pentru redeschiderea Facebook-ului”, a scris politistul pe mariangodina.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.