Marian Godina a rabufnit: „Mi-a fost rusine. Te intalnesti cu interlopi ca sa negociezi pacea?”

Marian Godina este cunoscut pentru modul sau ironic. De aceasta data, politistul, este revoltat pentru modul in care sefii Politiei Romane au incercat sa explice de ce s-au intalnit noaptea cu persoane din clanul Duduianu.

Marian Godina a facut cateva comentarii dupa conferinta de presa sustinuta de secretarul de stat MAI, Bogdan Despescu, si seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu.

„Primul a luat cuvantul domnul Despescu, persoana a carei aparitii publice ma duce mereu cu gandul ca a avut curajul sa dea in judecata ministerul pentru sporul de doctorat, doctorat despre care se spune ca a fost plagiat. A vorbit mai nimic, despre grija fata de nobilii cetateni si a lor sanatate. Mi-era mie jena sa ascult”, a scris politistul.

Publicitate

„Dupa fraza aia, ma astept ca CSM sa ia pozitie pentru apararea prestigiului magistratilor si sa-i explice domnului sus mentionat ca mandatele se dau in niste conditii si cu niste probe.

Publicitate

„Ne-a explicat si domnul Vasilescu despre grija pe care o poarta cetatenilor si cum s-a actionat foarte bine pentru siguranta noastra. Din nou mi-a fost rusine. Despre ce siguranta sa vorbesti cand te intalnesti cu interlopii ca sa negociezi pacea??? Dar mai ales ma irita cuvantul asta, interlop. Cum sa zici de unii ca sunt interlopi daca aia sunt liberi? Pai daca stii ca-s interlopi, ca au clanuri, ca fac infractiuni, de ce sunt oamenii aia liberi? Si mai ales, de ce intr-o tara lovita de pandemie, in care zeci de familii si-au ingropat mortii fara sa-i poata vedea, sefii Politiei se intalnesc cu clanurile pentru a le imbuna?”

Citeste si articolul :   Medic roman! Cum actioneaza vaccinurile anti-COVID: "E doar un extraterestru care..."

Da, a fost o situatie speciala, dar daca nu stiai sa o rezolvi, te puteai cere acasa. Desi rezolvari erau multiple, fara circ, fara scandal si fara intalniri nocturne. Sau am ajuns sa ne rugam de infractori sa respecte legea?”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.