Marian Godina, postare-manifest pe Facebook. Reactie furioasa a politistului

Marian Godina a postat un mesaj-manifest pe contul sau de Facebook. Cel mai cunoscut politist din Romania este nemultumit de modul in care oameni importanti din tara noastra trateaza in spatiul online. subiectul COVID-19.

Marian Godina, postarea integrala:

“Chiar vreti sa pierdem lupta cu covidul inainte de a fi infectati?

Sunt foarte suparat pe multi dintre oamenii cu pagini mari de Facebook. Pe influenceri, pe formatorii de opinii, cum le zice pe romaneste. Cu multi dintre ei ma stiu, pe multi dintre ei ii admir, ii respect, ii distribui cand imi place ce au scris. Dar acum, cu riscul de a mi se pune toti in cap, sunt foarte dezamagit de ei. Zilele astea, ei nu fac altceva decat sa coboare moralul oamenilor mai jos decat e deja.

Publicitate

In cazul in care nu stiati, dragi influenceri, situatia asta cu virusul ne-a prins in formula asta de acum, cu sistemul asta medical, cu jandarmii si cu politistii pe care ii avem, cu politicul si cu guvernantii pe care ii stim. Asa ca, draga formator de opinie, textul tau de c***t, in care intrebi unde sunt spitalele regionale promise, nu va face sa apara spitale. Dar va fi citit de multi care, deja panicati, se vor panica si mai mult.

Citeste si articolul :   Jurnalist roman, mesaj manifest: "Au condus tara asta pe care au facut-o praf, bucata cu bucata"

Influencerule, scrii cate trei postari in care arati lumii cat de slabe sunt politia si jandarmeria, cum canta ei imnul in loc sa-si faca treaba si cum ne-au gazat ei la 10 august. Bravo, ma! Acum, ca ai scris tu asta, gazul de la 10 august s-a transformat in basini de zane, iar politistii si jandarmii au devenit, brusc, cu totii, niste Einsteini.

Unii chiar se vor apuca de descoperirea vaccinului. Noroc cu postarea ta. Asta e nevoie de citit acum? Ca ne-au gazat jandarmii pe 10 august si ca politistii nu merita respect pentru ca stii tu ca stau la masa cu interlopii? Asta conteaza acum? De asta esti tu influencer? Sa accentuezi lumii starea asta de r***t? Ce rezolvi, ma, cu astea? Care e binele pe care-l faci tu societatii aflate in acest impas, prin postarile astea?

Zici ca ai vazut tu un ministru care abia poate lega doua cuvinte si ca ti-e mila de noi, ca natie? Ia zi, a invatat ministrul ala sa vorbeasca dupa postarea ta? Iti trece cumva prin cap ca ar trebui schimbat acel ministru fix acum? Chiar nu pricepi ca va trebui sa trecem peste asta exact cu ce avem? Pricepi ca tu nu faci acum nimic altceva decat sa latri la luna si sa cobori moralul oamenilor? Ceva bun ai de zis? Stii cate eforturi se fac acum de catre medici, politisti, jandarmi si alti oameni implicati? Stiti ca de multe ori, dupa ce va citesc astfel de postari, ma intreb daca meritati aceste eforturi?

Citeste si articolul :   Povestea cutremuratoare a unui cersetor: "Am lasat bortoase trei, am furat, am batut oameni, am fost in inchisoare de 7 ori". Ce s-a intamplat cand s-a intalnit cu o fosta colega de scoala

Stiti cum e ca dupa 24 de ore petrecute la munca, sa ajungi acasa si sa nu stii cu ce sa te mai dezinfectezi, cum sa arunci hainele alea mai repede de pe tine, pentru ca mai apoi sa citesti pe Facebook postarea cate unui formator de opinii in care esti facut imbecil, inutil, spagar, prieten cu interlopii etc? Nimic nu va multumeste. Si chiar daca v-ar multumi ceva, nu ati scrie, ci ati cauta tot ceva ce nu va place pentru a scrie.

Puteti sa va suparati pe mine cat vreti, dar contribuiti din greu la scaderea moralului populatiei prin toate textele voastre. Nu zic sa ascundeti gunoiul sub pres, scrieti despre nereguli daca stiti cazuri, semnalati-le. Dar daca scrii fix acum ca romanii nu au spitale pentru ca au vrut catedrala, va zic eu sigur ca nu se va transforma catedrala in spitale. Nici politistii nu vor deveni mai buni, mai destepti si mai frumosi. Astia suntem, asta avem si cu asta trebuie sa trecem peste situatia asta. Iar ultimul lucru de care avem nevoie sunt textele voastre de citit si taiat cu lama la lumina veiozei, texte care chiar nu ajuta la absolut nimic bun. Dar la absolut nimic! Capul sus, oameni buni! Capul sus, sa trecem de asta si vom avea timp apoi de criticat si de injurat cat vrem”.

Citeste si articolul :   Sosoaca, un nou atac la Raed Arafat: "Are o problema grava. Stim unde a copilarit"

Marian Godina are 528.000 de urmaritori pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.