Cat a platit Klaus Iohannis pentru cizmele pe care le-a purtat la actiunea de plantat copaci de la Dabuleni.

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei a fost prezent la o actiune de plantat copaci la Dabuleni. Din tinuta sefului de stat nu au lipsit cizmele. Acestea au atras privirile curiosilor.

Presedintele a purtat o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle. Pretul unei astfel de perechi de incaltaminte trece de 1.000 de lei.

O pereche de cizme se vinde pe site-ul Dockyard Stores cu 1.159 de lei, adica in jur de 230-240 de euro.

Publicitate

Cizmele au parte superioara din cauciuc natural, captuseala din piele de vitel si catarama, lucrare exclusivista, talpa in 3 straturi cu pernite amortizoare la calcaie, latimea gambei reglabila.

Descrierea produsului

“Cizmele din cauciuc pentru barbati Aigle Prcours 2 Signature au un design elegant, rafinat, astfel ca sunt alegerea perfecta pentru partide mai lungi de vanatoare sau pescuit, sau daca la servici ai nevoie de incaltaminte impermeabila, de calitate. Partea superioara confectionata din cauciuc natural Gomma Plus, captuseala moale, din piele, branturile din spuma anti-soc si cu invelis din piele, latimea gambei reglabila, talpa inovativa, din cauciuc, in trei straturi si cu pernite de amortizare la calcaie, ofera confort maxim chiar pe tot parcursul zilei. Captuseala exclusivista, din piele de vitel garanteaza pastrarea microclimatului ideal.

Citeste si articolul :   Echinoctiul de primavara 2020. Cand se schimba ora

Purtand aceasta piesa frantuzeasca, de calitate superioara, lucrata de mana piciorul nu va obosi nici dupa plimbarile indelungate.

Aigle este o marca avand un trecut de aproape 160 de ani, creata de un comerciant american stabilit in Franta. Acel vultur din denumirea si din logoul marci aminteste, de altminteri, de originile americane. Produsele de trend iconice ale acestei firme sunt, si in ziua de azi, cizmele de cauciuc colorate lansate inca de fondator, in anul 1853, cand cumparase de la Charles Goodyear patentul vulcanizarii, metoda inovativa la acea vreme. In oferta din zilele noastre a acestei firme sunt prezente universuri potrivite si cu Dockyard: moda casual, colectie pentru calatorii cu inspiratie safari, moda gen iahting clasica”, se mentioneaza in descrierea produsului.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.