Cine este femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie. Prima declaratie

Designerul Cristina Joia a fost batuta crunt de o femeie intr-un magazin de pe Calea Serban Voda din Capitala. Totul s-a intamplat chiar in fata angajatelor magazinului. Cristina Joia a fost internata de urgenta in spital unde a fost supusa unei interventii chirurgicale.

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost prinsa de autoritati. Stefania Andrei are 34 de ani si a fost audiata la Sectia 14 Politie.

Agresoarea spune ca nu este violenta, dar mentioneaza ca victima i-ar fi rupt stergatoarele de la masina si ar fi jignit-o.

Publicitate

“- Ce s-a intamplat?

– Mi-a rupt stergatorul de la masina.

– Asta a justificat sa fiti atat de violenta?

– Nu sunt violenta.

– De ce ati lovit-o atat de puternic?

– Am lovit-o pur si simplu. Nu atat de puternic. I-am dat un pumn intr-adevar.

– De ce ai lovit-o?

– Pentru ca mi-a rupt stergatorul de la masina, m-a injurat. M-a facut tiganca.

Citeste si articolul :   Ce a decis instanta in cazul femeii care a atacat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”

– Si solutia este sa o lovesti?

– Nu, nu asta este solutia.”

Stefania Andrei risca pana la 5 ani de inchisoare.

Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”, a facut plangere penala impotriva femeii care a lovit-o sambata dupa-amiaza.

Echipa operativa a reluat cercetarea la fata locului si a audiat angajatii care au fost de fata in momentul in care Cristina Joia a fost agresata. In plus, au revazut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Tanara de 34 de ani a raspuns cu o ploaie de injuraturi atunci cand i s-a atras atentia ca a parcat neregulamentar.

Printre cei care au despus marturie se afla si casiera care a iesit din magazin si a reusit sa retina numarul de inmatriculare, pe care l-a oferit politiei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.