Cine este femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie. Prima declaratie

Designerul Cristina Joia a fost batuta crunt de o femeie intr-un magazin de pe Calea Serban Voda din Capitala. Totul s-a intamplat chiar in fata angajatelor magazinului. Cristina Joia a fost internata de urgenta in spital unde a fost supusa unei interventii chirurgicale.

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost prinsa de autoritati. Stefania Andrei are 34 de ani si a fost audiata la Sectia 14 Politie.

Agresoarea spune ca nu este violenta, dar mentioneaza ca victima i-ar fi rupt stergatoarele de la masina si ar fi jignit-o.

“- Ce s-a intamplat?

– Mi-a rupt stergatorul de la masina.

– Asta a justificat sa fiti atat de violenta?

– Nu sunt violenta.

– De ce ati lovit-o atat de puternic?

– Am lovit-o pur si simplu. Nu atat de puternic. I-am dat un pumn intr-adevar.

– De ce ai lovit-o?

– Pentru ca mi-a rupt stergatorul de la masina, m-a injurat. M-a facut tiganca.

Citeste si articolul :   Se inchide Bucurestiul? Capitala a intrat deja in scenariul rosu

– Si solutia este sa o lovesti?

– Nu, nu asta este solutia.”

Stefania Andrei risca pana la 5 ani de inchisoare.

Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”, a facut plangere penala impotriva femeii care a lovit-o sambata dupa-amiaza.

Echipa operativa a reluat cercetarea la fata locului si a audiat angajatii care au fost de fata in momentul in care Cristina Joia a fost agresata. In plus, au revazut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Tanara de 34 de ani a raspuns cu o ploaie de injuraturi atunci cand i s-a atras atentia ca a parcat neregulamentar.

Printre cei care au despus marturie se afla si casiera care a iesit din magazin si a reusit sa retina numarul de inmatriculare, pe care l-a oferit politiei.

Autor