Designerul de la Visuri la Cheie, operata de urgenta dupa ce a fost lovita cu salbaticie de o femeie.

Designerul Cristina Joia a fost batuta crunt de o femeie intr-un magazin de pe Calea Serban Voda din Capitala.

Totul s-a intamplat chiar in fata angajatelor magazinului. Cristina Joia a fost internata de urgenta in spital unde a fost supusa unei interventii chirurgicale. Cea care a agrsat-o este in continuare in libertate, dar va fi anchetata si risca inchisoarea.

“M-am trezit cu un pumn in fata, a fost incredibil de puternica, pe moment nu mi-am dat seama ca avea ceva ascutit la mana si am cazut. Mi-a tasnit foarte mult sange, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rau deja”, a declarat Cristina Joia.

Marturia designerului Cristina Joia

″M-am indreptat catre magazin si o vad pe aceasta femeie care iese din magazin si se indreapta catre masina, si am intrebat-o daca e masina ei si mi-a raspuns intr-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce ca ce ma intereseza pe mine. Am intrat in magazin si am lasat-o injurand. M-am apucat sa fac cumparaturi, puneam banane, eram cu spatele si cand m-am intors m-am trezit cu un pumn in fata”, a spus Cristina Joia.

Cristina a cazut la pamant, plina de sange si cu nasul zdrobit. Incidentul a fost surprins si de cateva camere de supraveghere.

“Femeia aia a intrat in magazin si a lovit-o fara sa spuna nimic. Apoi a plecat”, a declarat o vanzatoare.

Citeste si articolul :   Legile nu sunt pentru el. Serban Huidu a pecit-o din nou

″Nu am vazut nimic, iesisem la tigara”, a spus agentul de paza.

Cristina Joia, operata de urgenta

Imediat au fost chemata o ambulanta si a fost alertata politia.  Designerul de la Visuri la Cheie a primit primele ingrijiri chiar in magazin, iar apoi a fost dusa de urgenta la Spitalul Bagdasar Arseni unde a si foat operata.

″Am o taietura, deci de aici asa, dar este sparta piramida nazala, si-a trebuit sa ma opereze de urgenta pentru ca in cateva ore s-ar fi necrozat tesuturile”, a mentionat Cristina Joia.

Femeia care a lovit-o a fost identificata de politisti, dar nu poate fi acuzata de violente, momentan. Potrivit procedurilor, se asteapta ca victima sa fie externata din spital si sa depuna personal plangerea penala.

”In cauza politistii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente si desfasoara activitati pentru depistarea autorului si pentru stabilirea tuturor imprejurarilor care au condus la producerea evenimentului”, a transmis Biroul de presa al Politiei Capitalei.

Citeste si articolul :   Andreea Esca spune, in sfarsit, adevarul: "Nu e nicio rusine"

Sunt infractiuni pentru care agresoarea risca pana la zece ani de inchisoare.

Autor