Bianca Dragusanu, revoltata pe Claudia Patrascanu: “Am si avocati, am si bani”

Scandalul urias intre Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu. Fosta sotie a lui Victor Slav si Alex Bodi este decisa sa mearga in sala de judecata, dupa ce inca sotia lui Gabi Badalau ar fi denigrat-o in ultimele declaratii facute despre ea.

Razboiul divelor a pornit dupa ce Claudia Patrascanu a spus despre Bianca Dragusanu ca este un exemplu negativ pentru orice minor. Iubita lui Gabi Badalau e hotarata sa o dea in judecata pe artista pentru cuvintele grele pe care i le-a adresat.

Bianca Dragusanu a declarat pentru playtech.ro ca isi doreste ca tot conflictul care exista intre ea si Claudia Patrascanu sa dispara, dar pe cale legala.

”Am contactat avocatii. Eu am cartea de munca, declaratiile sale dauneaza imaginii mele. Avem si legi in Romania, am si avocati, am si bani. Ea e ca o coropisnita, e cazul sa ma lase in pace”, a spus Bianca Dragusanu pentru playtech.ro.

De asemenea, Bianca Dragusanu e convinsa ca in spatele tuturor insultelor primite din partea Claudiei Patrascanu, vedeta, de fapt, o admira si ar avea-o ca model.

Citeste si articolul :   Gina Pistol, drama care i-a marcat copilaria: "Maica-sa, dupa ce a nascut-o, la trei zile a lasat-o si a plecat"

”Cred ca la nivelul subconstientului ma divinizeaza, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaste. La inceput imi trimitea mesaje despre cat de mult ma apreciaza, ca sunt un model pentru ea, ca sunt o femeie puternica si poate copiii nostri vor petrece timp impreuna… Are o problema direct cu mine, a pus-o si pe maica-sa sa ma hartuiasca. Nu eu am divortat-o. E cazul sa-si vada de viata ei”, a mai spus Bianca Dragusanu pentru sursa citata mai sus.

Autor