Loredana Groza spune ca nu are nicio operatie estetica: „N-as avea timp”

Loredana Groza sustine ca nu a apelat la cutitul esteticianului pentru a arata bine. Criticata de foarte multi fani pentru operatiile sale estetice, artista, jura ca nu are nicio operatie estetica.

Desi are 51 de ani, artista are un chip perfect, aratand ca la 20 si ceva de ani, insa jura ca nu si-a facut nicio operatie estetica sau alta interventie chirurgicala.

Ce spune diva?

Publicitate

”Nu am nicio operatie estetica. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-as avea timp sa fac asta, chiar daca poate, cine stie, nu sunt impotriva lor si admir femeile care incearca sa arate bine indiferent de varsta si au curajul sa se transforme, dar cred ca sunt in ziua de astazi atatea posibilitati sa arati bine fara sa faci lucruri radicale, cu dieta, sport, avand grija de corpul tau, de fata ta, sunt tratamente si proceduri noninvazive care te ajuta sa fii wow. Si am avut noroc de la natura ca m-am nascut cu dotarile de rigoare. E o munca grea sa arati bine, nu e chiar usor. Cu totii ne tranformam. O femeie trebuie sa fie frumoasa acum, nu sa traim din amintiri. Viata e cea mai frumoasa acum, e un dar pentru fiecare dintre noi si incerc sa-mi aduc aminte mereu asta cand trec printr-o situatie negativa. E absolut magic ca sunt aici”, a declarat Loredana Groza, potrivit ProFM.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.